Fenerbahçe teknik patronunu sonunda buldu!

Teknik Direktör sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe'de Dick Advocaat dönemi başlıyor. Hollandalı teknik patron ise konuyla ilgili olarak ilk kez konuştu.

Haberler 15.08.2016 - 13:45 Son Güncelleme : 15.08.2016 - 13:45

Fenerbahçede Vitor Pereiranın ülkesine gitmesinni ardından yeni hoca arayışları devam ederken, Hollandalı teknik adam Dick Advocaatda karar kılınmıştı.

Advocaat ise Türkiyeye gelmeden sıcağı sıcağına ilk açıklamaları yaptı.

Kulüp takımı çalıştırmayı bir süre önce bıraktığını belirten 68 yaşındaki teknik adam, Ancak Fenerbahçe bana inanılmaz bir teklifle geldi. Ben de kabul ettim. Böyle büyük bir kulübün böyle müthiş teklifi asla reddedilemezdi.Konuyla ilgili daha sonra uzun bir açıklama yapacağım dedi.

Advocaatın bugün saat 16:45te Sabiha Gökçen Havalimanına geleceği ve yarınki idmanda yer alacağı öğrenildi.

Van Persienin 18 yaşında genç bir futbolcu olduğu dönemde Dick Advocaat İskoç ekibi Glasgow Rangersı çalıştırıyordu. Hollandalı teknik adam büyük gelişme gösteren Van Persieyi o yıllarda keşfetmiş ve takımına katmak istemişti. Ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Aynı hikayenin bu defa ise tersi yaşandı! Vitor Pereira ile birçok sorun yaşayan Van Persienin yeni hoca arayışlarında Dick Advocaatdan yana tavır takındığı ve ısrarcı olduğu öğrenildi.

Bu hikayenin benzeri ise geçen sezon Galatasarayda yaşanmış, yıldız oyuncu Sneijder vatandaşı Riekerinkin Mustafa Denizliden sonra hoca olmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Advocaatın, yardımcısı Cor Potla birlikte İstanbula geleceği belirtilirken, ikilinin Zenitte de birlikte çalıştıkları ve Rus ekibinin ligde şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi oldukları öğrenildi.

(Fanatik)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır