Görüş Bildir

Fenerbahçe teknik patronunu sonunda buldu!

Teknik Direktör sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe'de Dick Advocaat dönemi başlıyor. Hollandalı teknik patron ise konuyla ilgili olarak ilk kez konuştu.

Fenerbahçe teknik patronunu sonunda buldu!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ülkesine gitmesinni ardından yeni hoca arayışları devam ederken, Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'da karar kılınmıştı.

Advocaat ise Türkiye'ye gelmeden sıcağı sıcağına ilk açıklamaları yaptı.

Kulüp takımı çalıştırmayı bir süre önce bıraktığını belirten 68 yaşındaki teknik adam, "Ancak Fenerbahçe bana inanılmaz bir teklifle geldi. Ben de kabul ettim. Böyle büyük bir kulübün böyle müthiş teklifi asla reddedilemezdi.Konuyla ilgili daha sonra uzun bir açıklama yapacağım" dedi.

Advocaat'ın bugün saat 16:45'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na geleceği ve yarınki idmanda yer alacağı öğrenildi.

Van Persie'nin 18 yaşında genç bir futbolcu olduğu dönemde Dick Advocaat İskoç ekibi Glasgow Rangers'ı çalıştırıyordu. Hollandalı teknik adam büyük gelişme gösteren Van Persie'yi o yıllarda keşfetmiş ve takımına katmak istemişti. Ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Aynı hikayenin bu defa ise tersi yaşandı! Vitor Pereira ile birçok sorun yaşayan Van Persie'nin yeni hoca arayışlarında Dick Advocaat'dan yana tavır takındığı ve ısrarcı olduğu öğrenildi.

Bu hikayenin benzeri ise geçen sezon Galatasaray'da yaşanmış, yıldız oyuncu Sneijder vatandaşı Riekerink'in Mustafa Denizli'den sonra hoca olmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Advocaat'ın, yardımcısı Cor Pot'la birlikte İstanbul'a geleceği belirtilirken, ikilinin Zenit'te de birlikte çalıştıkları ve Rus ekibinin ligde şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi oldukları öğrenildi.

(Fanatik)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi