Fenerbahçe’de şok sakatlık! Alanyaspor maçında forma giyemeyecek

Spor Toto Süper Lig’de üst üste alınan başarısız sonuçlardan sonra sahasında Osmanlıspor’u son dakikada bulduğu golle mağlup edip uzun süre sonra 3 puanla tanışan Fenerbahçe’de Simon Kjaer’in sakatlığı teknik direktör Dick Advocaat’ı düşündürüyor. Simon Kjaer, Cuma günü oynanacak Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

Haberler 09.03.2017 - 18:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde Osmanlspor saniye golüyle yenen ve 4 hafta sonra galibiyetle tanan Fenerbahçeye bu hafta oynanacak olan Alanyaspor maç öncesi kötü haber geldi. Danimarkal stoper Simon Kjaer sakatl sebebiyle bu maçn kadrosunda olmayacak.

Osmanlspor maçnda sakatlanarak oyundan çkan Danimarkal futbolcunun çekilen MR temiz çkm ancak Spor Toto Süper Ligin 24. hafta maçnda oynayp oynamayaca stanbuldaki son antrenmanda belli olaca belirtilmiti.

Kjaer, sar lacivertli takmn yapt son taktik çalmaya arlar nedeniyle çkmad ve Aytemiz Alanyaspor maçnda görev alamayacak.

Teknik direktör Dirk Advocaat, Kjaerin yerine Neustadteri sahaya sürecek. Hollandal teknik adam, cezal Hasan Alinin yerine smail Köyba, Josef de Souzann yerine de Ozan Tufan oynatacak.

MUHTEMEL 11LER

Advocaatn Aytemiz Alanyaspor karsnda sahaya kalede Fabiano, savunmann göbeinde Skrtel, Neustadter, solda ismail, sada ener, önlerinde Mehmet Topal ile Ozan, ortada Lens, Alper, Volkan en üçlüsü, ileri de Sow onbirini sürmesi bekleniyor.

Bu arada Fenerbahçe, Kayserispor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupas maçnda olduu gibi Aytemiz Alanyaspor karlamas için alanyaya da tam kadro gitti. Dirk advocaat sakat ve cezallar dahil Alanya kadrosunu da 27 kiiden olutururken, yönetim de Alanyada tam kadro olacak.

Kaynak: Fanatik

Ana Sayfaya Git