Fenerbahçe’de şok sakatlık! Alanyaspor maçında forma giyemeyecek

Spor Toto Süper Lig’de üst üste alınan başarısız sonuçlardan sonra sahasında Osmanlıspor’u son dakikada bulduğu golle mağlup edip uzun süre sonra 3 puanla tanışan Fenerbahçe’de Simon Kjaer’in sakatlığı teknik direktör Dick Advocaat’ı düşündürüyor. Simon Kjaer, Cuma günü oynanacak Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe’de şok sakatlık! Alanyaspor maçında forma giyemeyecek

Süper Lig'de Osmanlıspor saniye golüyle yenen ve 4 hafta sonra galibiyetle tanışan Fenerbahçe'ye bu hafta oynanacak olan Alanyaspor maçı öncesi kötü haber geldi. Danimarkalı stoper Simon Kjaer sakatlığı sebebiyle bu maçın kadrosunda olmayacak.

Osmanlıspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Danimarkalı futbolcunun çekilen MR'ı temiz çıkmış ancak Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta maçında oynayıp oynamayacağı İstanbul'daki son antrenmanda belli olacağı belirtilmişti.

Kjaer, sarı lacivertli takımın yaptığı son taktik çalışmaya ağrıları nedeniyle çıkmadı ve Aytemiz Alanyaspor maçında görev alamayacak.

Teknik direktör Dirk Advocaat, Kjaer'in yerine Neustadter'i sahaya sürecek. Hollandalı teknik adam, cezalı Hasan Ali'nin yerine İsmail Köybaşı, Josef de Souza'nın yerine de Ozan Tufan'ı oynatacak.

MUHTEMEL 11’LER

Advocaat'ın Aytemiz Alanyaspor karşısında sahaya kalede Fabiano, savunmanın göbeğinde Skrtel, Neustadter, solda ismail, sağda Şener, önlerinde Mehmet Topal ile Ozan, ortada Lens, Alper, Volkan Şen üçlüsü, ileri de Sow onbirini sürmesi bekleniyor.

Bu arada Fenerbahçe, Kayserispor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında olduğu gibi Aytemiz Alanyaspor karşılaşması için alanya'ya da tam kadro gitti. Dirk advocaat sakat ve cezalılar dahil Alanya kadrosunu da 27 kişiden oluştururken, yönetim de Alanya'da tam kadro olacak.

Kaynak: Fanatik

Kaynak: Diyarbakır Söz