Fenerbahçe'nin ilk transferi Vitor Pereira!

Ve Fenerbahçe’nin ilk transferi teknik direktörü oldu. Fenerbahçe Olympiakos’u şampiyon yapan teknik adam Vitor Pereira’yı teknik direktörlük koltuğuna oturttu. Sarı Lacivertliler Portekizli tecrübeli teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberler 11.06.2015 - 20:51 Son Güncelleme : 11.06.2015 - 20:51

Fenerbahçe Kulübü, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli kulüp, bu gelişmeyi resmi internet sitesinden duyurdu. Vitor Pereiranın imza töreni ve basın toplantısı bugün saat 17:00de yapıldı.

Fenerbahçede beklenen oldu ve teknik direktörlük görevine Vitor Pereira getirildi. Önceki akşam sportif direktör Giuliano Terraneo ile birlikte İstanbula gelen Portekizli çalıştırıcı, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından kesin anlaşma sağladı.

47 yaşındaki Pereira, kendisini 2 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imza attı.

Vitor Pereiranın imza töreni ve basın toplantısı bugün saat 17:00de yapılacak...

KULÜPTEN AçIKLAMA

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi: Kulübümüz, yeni sezon yapılanması kapsamında geçen yıl Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos ile lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

1968 doğumlu Portekizli teknik direktör Vitor Pereiraya kulübümüze hoş geldin diyor, yeni hocamıza futbol takımımızın başında şampiyonluk dolu yıllar diliyoruz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır