Fenerbahçe'nin ilk transferi Vitor Pereira!

Ve Fenerbahçe’nin ilk transferi teknik direktörü oldu. Fenerbahçe Olympiakos’u şampiyon yapan teknik adam Vitor Pereira’yı teknik direktörlük koltuğuna oturttu. Sarı Lacivertliler Portekizli tecrübeli teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin ilk transferi Vitor Pereira!

Fenerbahçe Kulübü, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli kulüp, bu gelişmeyi resmi internet sitesinden duyurdu. Vitor Pereira’nın imza töreni ve basın toplantısı bugün saat 17:00’de yapıldı.

Fenerbahçe'de beklenen oldu ve teknik direktörlük görevine Vitor Pereira getirildi. Önceki akşam sportif direktör Giuliano Terraneo ile birlikte İstanbul'a gelen Portekizli çalıştırıcı, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle yaptığı görüşmenin ardından kesin anlaşma sağladı.

47 yaşındaki Pereira, kendisini 2 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imza attı.

Vitor Pereira’nın imza töreni ve basın toplantısı bugün saat 17:00’de yapılacak...

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi: "Kulübümüz, yeni sezon yapılanması kapsamında geçen yıl Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos ile lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

1968 doğumlu Portekizli teknik direktör Vitor Pereira’ya kulübümüze hoş geldin diyor, yeni hocamıza futbol takımımızın başında şampiyonluk dolu yıllar diliyoruz."

Kaynak: Spor Merkezi