Final havası

3.Lig 3.Grup'ta yer alan Diyarbekirspor, Play-Off hedefine ulaşmak için kalan maçlara final havasında çıkacak.

Haberler 27.02.2020 - 12:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil-Krmzl kulübün basn sözcüsü Veysi Avar, Play-Offa kalma kaderlerinin kendi ellerinde olduuna dikkat çekerek fikstür avantajn iyi deerlendirip hedefe ulamak istediklerini söyledi.

Avar,Kalan 10 maçn 6sn kendi sahamzda oynama avantajna sahibiz. Bizim gibi Play-Off mücadelesi veren takmlar Diyarbakra gelecek. Bu maçlar kazanmamz halinde hedefe ulaan taraf biz oluruz. Bu maçlarn ilkini bu hafta Nazilli Belediyespor ile Pazar günü kendi sahamzda oynayacaz. Pazar günü saat 14.00da oynanacak maça tüm taraftarlarmz,Diyarbakr spor kamuoyunu davet ediyoruz. ehrimizin baarlara ihtiyac var. Herkesin takma sahip çkmasn istiyoruz. Kenetlenirsek hedeflediimiz noktaya gelmemiz daha kolay olur dedi.

Play-Offa Kalrsak ampiyon Oluruz

Sezonun ikinci yarsnda oynadklar maçlarda sadece 1 kez yenildiklerinin altn çizen Avar, teknik heyet ve futbolcular arasndaki kaynamann her geçen hafta arttn kaydetti. Avar,kinci yarda oynadmz 7 maçta 3 galibiyet,3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 12 puan topladk. yi oynayp puan kaybettiimiz maçlar oldu. 1-0 yenildiimiz Batman Petrolspor maçnda iyi oynamadk ancak yine de kaçrdmz pozisyonlar deerlendirmi olsaydk sonuç farkl olurdu. Diyarbekirspor, daha önce 5 final kaybetti. Ancak bu defa Play-Offa kalmamz halinde ampiyon olacamza yürekten inanyoruz. Böyle bir inanç hepimizde var diye konutu.

Ana Sayfaya Git