Futbolcu seçmeleri başlıyor

Bingöl Belediyesi Yaşam spor Kulübü, 2019-2020 futbol sezonu kapsamında U15 ve U16 seçmeleri yapacağını duyurdu.

Haberler 23.08.2019 - 01:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl Belediyesi Basn ve Halkla likiler Koordinatörlüünden yaplan açklamada, Gelecein yldzlarn seçiyoruz sloganyla Yaam spor Kulübüne futbolcu seçmeleri yaplaca bildirildi.

Açklamada, Yaam spor Kulübümüz, gelecein futbol yldzlarn belirlemek ve kulübün altyapsn güçlendirmek için yeni sezonun çalmalarna start verdi. Bu balamda, 2005 ve 2006 doumlu sporcular kapsayan futbolcu seçmeleri için takvim belirlendi. Futbolcu seçmeleri 26 Austos Pazartesi günü saat 17.00da Karyaka Mahallesi sentetik futbol sahasnda yaplacaktr. Seçmeler 215 dakikalk çift kale maç formatnda oynanan maçlar sonucunda belirlenecek. Seçmelere katlacak sporcularn belirtilen tarihte saat 16.00da müsabaka kyafetleri ile hazr olmalar gerekiyor. denildi.

Kulübün birçok baarya imza atarak, yeteneklerini kefettii gençleri büyük takmlarn altyaplarna kazandrd vurgulanan açklamada, u ifadelere yer verildi:

Yurtiçi ve yurtdnda katld organizasyonlarda çok sayda önemli baarlara imza atan kulübümüz, bir yandan da genç yetenekler yetitiriyor. Alannda profesyonel antrenörle eitilen genç sporcular, büyük takmlarn altyaplarna gönderiliyor. Bu anlamda birçok transfer gerçekletiren kulübümüz, faaliyetlerini arttrarak sürdürüyor. Amacmz gençlerimizi salkl, ahlakl bir birey olarak topluma kazandrmak ve içlerindeki yetenekli futbolcular daha iyi yerlere gelmelerini salamaktr. Sporla ilgilenen Bingöllü gençlerimizi, sportif altyap ile yeteneklerinin farkna varmalarn salamaya çalyoruz. Bu balamda futbola yetenei ve ilgili olan tüm gençlerimizi seçmelerimize bekliyoruz.

Ana Sayfaya Git