Gaffar Okkan için oynadılar

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan için Diyarbakır’da toplanan eski milli futbolcu ve sanatçılar, Okkan ve arkadaşları anısına maç yaptı.

Haberler 25.01.2018 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Emniyet Müdürü olarak görev yaparken 2001 tarihinde urad silahl saldrda 5 arkada ile birlikte ehit olan Ali Gaffar Okan, ölüm yldönümünde düzenlenen etkinliklerle anld. Bu kapsamda Diyarbakra gelen Tuncay anl, Nihat Kahveci ve Mehmet Gönülaçar ile Berdan Mardini gibi sanatç ve futbolcular, Amed Spor Tesislerinde bulunan futsal sahasnda anma etkinlikleri kapsamnda maç yapt.

OKKAN çN OYNADILAR

Etkinlie, Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Vekili Cumali Atilla, Diyarbakr Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, kamu kurum müdürleri ile davetliler katld. Salonu dolduranlar ehit Gaffar Okkan ve arkadalar için tezahürat yaparken, futbolcularn tamamnn Diyarbakrn plakas olan 21 numara ile Gaffar Okkan isminin yazld formalar giymesi dikkat çekti.

Etkinlikle ilgili konuan sanatç Berdan Mardini, Gaffar Okkann Diyarbakr uruna ehit olduunu söyledi. Mardini, Gaffar Okkann spora verdii önem, Diyarbakra verdii önem, halkn içinde olmas, gençlerle birlikte olmas, eitime verdii önemleri hepimiz çok iyi biliyoruz. Bugün onun ansna buradayz, sporcu ve sanat camiasndan arkadalarla birlikte. Buraya onu anmak için geldik, Gaffar Okkan gibi bu ülke için ehit olan büyüklerimizi unutmamak adna buraya geldik dedi.

ESK MLL FUTBOLCULAR

Eski milli futbolcu Tuncay anl ise, Gaffar Okkan için Diyarbakrda olduklarn belirterek, Öncelikle bakanmza bütün Diyarbakr halkna teekkür ediyoruz. ehitlerimizi unutmak mümkün deil, Gaffar Okkan ve silah arkadalar ile bütün ehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hiçbir zaman unutmayacaz ehitlerimizi ve Gaffar Okkan. Etkinlikte emei geçen herkese teekkür ediyoruz diye konutu.

Berabere biten maçn ardndan vatandalar futbolcu ve sanatçlarla hatra fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git