Galatasaray'ın Slovakya kampındaki çalışmaları sürüyor

YENİ sezon öncesi Slovakya'da kamp yapan Galatasaray, sabah antrenmanıyla çalışmalarını sürdürdü.

Haberler 02.07.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakent Bratislavann Samorin kasabasnda kamp yapan Sar krmzllar, sabah saatlerinde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde otelin sahasnda antrenman gerçekletirdi. Antrenmanda iki gruba ayrlan futbolcularn bir bölümü tempolu koular yaparken, yeni transferler Bafetimbi Gomis, Maicon Roque ve Younes Belhandann da yer ald grup, top sürme ve ut çalmas gerçekletirdi.

Milli takmlarda olduklar için çalmalara geç katlan Selçuk nan, Semih Kaya, Ahmet çalk, Garry Rodrigues ve Eren Derdiyoka performans testi uyguland. Test srasnda futbolcularn zorlandklar görüldü.

Sar-krmzl takm, hazrlklarn bu akam basna kapal antrenmanla sürdürecek.

GALATASARAY DA GELENEK YNE BOZULMADI

Galatasarayda yurt d kampna ilk kez katlan altyap oyuncularnn saçlarnn kesilmesi Slovakya kampnda da devam etti. Bu sezon öncesi ilk kez yurt d kampnda yer alan genç oyuncular Abdussamed Karnuçu, Recep Gül, Yunus Akgün ve Ozan Kabakn saçlar yine altyapdan yetien futbolcu Semih Kaya tarafndan kesildi.

GYRMOT LE YARIN ANTRENMAN MAçI YAPACAK

Galatasaray, Macaristan ikinci lig ekiplerinden Gyirmot ile antrenman maç yapacak. Kamp yaplan otelin sahasnda oynanacak karlama TS 20.30da balayacak.

Ana Sayfaya Git