Galatasaray'ın Slovakya kampındaki çalışmaları sürüyor

YENİ sezon öncesi Slovakya'da kamp yapan Galatasaray, sabah antrenmanıyla çalışmalarını sürdürdü.

Galatasaray'ın Slovakya kampındaki çalışmaları sürüyor

Başkent Bratislava'nın Samorin kasabasında kamp yapan Sarı kırmızılılar, sabah saatlerinde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde otelin sahasında antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanda iki gruba ayrılan futbolcuların bir bölümü tempolu koşular yaparken, yeni transferler Bafetimbi Gomis, Maicon Roque ve Younes Belhanda'nın da yer aldığı grup, top sürme ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Milli takımlarda oldukları için çalışmalara geç katılan Selçuk İnan, Semih Kaya, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues ve Eren Derdiyok'a performans testi uygulandı. Test sırasında futbolcuların zorlandıkları görüldü.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

GALATASARAY 'DA GELENEK YİNE BOZULMADI

Galatasaray'da yurt dışı kampına ilk kez katılan altyapı oyuncularının saçlarının kesilmesi Slovakya kampında da devam etti. Bu sezon öncesi ilk kez yurt dışı kampında yer alan genç oyuncular Abdussamed Karnuçu, Recep Gül, Yunus Akgün ve Ozan Kabak'ın saçları yine altyapıdan yetişen futbolcu Semih Kaya tarafından kesildi.

GYİRMOT İLE YARIN ANTRENMAN MAÇI YAPACAK

Galatasaray, Macaristan ikinci lig ekiplerinden Gyirmot ile antrenman maçı yapacak. Kamp yapılan otelin sahasında oynanacak karşılaşma TSİ 20.30'da başlayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz