Geleceğe umutla bakıyor

Misli.Com 3.Lig 1.Grup’ta aynı puana sahip olduğu lider Bucaspor 1928 ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Diyarbekirspor, kalan 13 maçta başarılı olarak şampiyon olacağına inanıyor. Ligin kalan bölümünde fikstür avantajı da olan Yeşil-Kırmızılı takım, 8 yıldır mücadele ettiği ligde ilk kez şampiyonluk hedefine bu kadar yakın durumda.

Haberler 06.02.2021 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lgin :Futbolumuzla Umut Verdik

Kulüp Bakan Turan lgin, Basn Sözcüsü Veysi Avar ve teknik direktör enol Demir, takmn performans hakknda deerlendirmelerde bulundu.

Bucaspor maçnda 3 puana yakn taraf olduklarn belirten Bakan lgin,Yenilmi olsaydk yazk olacakt. çok iyi mücadele ettik ve rakipten daha iyi oynadk. Böyle oynarsak inanyorum ki kalan haftalarda ampiyonluk ipini biz göüsleriz. Teknik heyetimize ve futbolcularmza güvenim tamdr dedi.

Avar :Engelleri Tek Tek Ap ampiyon Olacaz

kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, 2 puan kaybeden tarafn kendileri olduunu söyledi. Avar,ampiyonluk yolunda kilit önem tayan Bucaspor 1928 maçndan 1 puanla döndük. Ancak oynanan futbola baktmzda 2 puan kaybeden taraf olduk. Maçn genelinde üstün oynayan takm bizdik.

Her iki yarda da etkili olduk ve net pozisyonlar bulduk. kinci yarnn banda yediimiz gole hemen cevap verdikten sonra galibiyete çok yaklatk ama son vurularda baarl olamaynca galip gelemedik.

Böyle bir maçta deplasmanda yenilmemek önemli. Oynanan etkili futbol ve ortaya konulan müthi mücadeleden dolay tüm takm yürekten tebrik ediyoruz.

Önümüzde 13 final gibi maç kald.Maç maç düünüp engelleri tek tek aarak yllardr özlemini çektiimiz ampiyonluu ehrimize kazandrmak istiyoruz.Hep beraber inallah bunu baaracaz. fadelerini kulland.

Demir :Oyuncularmla Gurur Duyuyorum

Futbolda mücadelenin önemine dikkat çeken Teknik Direktör enol Demir ise,ampiyonluk olmak istiyorsak gerektiinde sahada tekmeye kafamz uzatacaz. Hrsmzla,istek ve arzumuzla bunu rakibe kabul ettireceiz. Buca maçnda bunu yaptk. Tüm futbolcularmz sahada savat. Kazanmay hak eden taraftk ama berabere kaldk. Bu oyunda yenmek kadar yenilmemek de önemli. 16 takml gruptayz. 1 takm ampiyon olacak, 4 takm Play-Offa kalacak ve 4 takm da küme düecek. Bu nedenle her takmn iddetle puana ihtiyac var. Ba ve alt ate gibi, ortas da olmayan bir grup. Bu nedenle her maça ayn ekilde motive olmak zorundayz dedi.

Ana Sayfaya Git