Gençlerbirliği sezonu açtı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Haberler 26.06.2018 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakent temsilcisi, 2018-2019 sezonu öncesi ilk çalmasn teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde Betepe lhan Cavcav Tesislerinde yapt.

Gençlerbirliinin pilot takm Hacettepeden kadroya dahil edilen Serdarcan Eralp, Soner Dikmen, Übeyd Adyaman, Berat Ayberk Özdemir ve Noyan Öz ile yeni transferlerden Nadir çiftçi ve kiralk olarak gittii ISTRA 1961den dönen Cosmin Matei de antrenmanda yer ald.

Takmda kalp kalmayaca merak edilen isimlerden sveçli kaleci Johannes Hopf ve savunma oyuncusu Ahmet Ouz da sezonun ilk çalmasna katld.

Bakent temsilcisinin yeni teknik direktörü Erkan Sözeri, antrenman öncesi saha ortasnda futbolculara ksa bir konuma yapt. Basn mensuplaryla da sohbet eden Sözeri, yeni sezonun hayrl olmasn temenni etti.

Krmz-siyahl futbolcular, sezonun ilk antrenmann kou çalmasyla tamamlad.

Hazrlklarna tesislerinde devam edecek bakent temsilcisi, daha sonra Kzlcahamam ve Boluda iki kamp dönemi geçirecek.

Gençlerbirliinin Kzlcahamam kamp 3 Temmuzda balayacak ve 14 Temmuza kadar sürecek. Bolu kamp ise 17-28 Temmuz tarihlerinde gerçekletirilecek.

Öte yandan, teknik direktör Erkan Sözerinin yardmclklarn Mehmet imek, Mustafa Döngez, Yasin Kurt, Bülent Ataman, Burak Akalp ve Eren Gürsoy yapacak.

Ana Sayfaya Git