Görme engelli şampiyon oldu

Diyarbakırlı görme engelli Serap Demirkapu, Atletizm Türkiye Şampiyonası cirit atma müsabakalarında Türkiye birincisi oldu.

Haberler 22.04.2018 - 01:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafndan 17-19 Nisan tarihleri arasnda Bursada düzenlenen Atletizm Türkiye ampiyonas tamamland.

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi örencisi olan Serap Demirkapu, cirit atma müsabakalarnda tüm rakiplerini geride brakarak, Türkiye ampiyonluunu elde etti. Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eitimi Öretmeni ve Antrenör Remzi Atl, Serap Demirkapunun 15-17 ya grubu B3 müsabakalarnda yarmalarda yer aldn söyledi.

CRT ATMADAK BAARI

Atl, büyük çekimeye sahne olan ve 2 gün süren yarmalarda Serapn Türkiye ampiyonluunu Diyarbakra getirdiini belirtti. Sporcusunu elde ettii baardan dolay yürekten kutladn belirten Atl, Azmin karsnda hiçbir engellin duramayacan Serap Demikapu gösterdi. Görme kayb olan sporcumuz cirit atma yarlarnda Türkiye ampiyonu oldu. Bize bu sevinci yaatt için sporcumu kutluyorum. Müdiremizin destei inkar edilemez. O olmasayd bu sporcumuz Bursadaki yarmalara belki gidemeyecekti. Ayrca Ufuk hanm sporcumuza maddi ve manevi olarak büyük desteklerde sunuyor. Kendi imkanlarn kullanarak sporcumuza katkda bulunuyor. Bu konuda çok anslyz. Örencilerini, öretmenlerini ve okulunu her an düünen ve tüm sorunlara koan Ufuk ablamz var. Ona sonsuz teekkürlerimizi sunuyorum dedi.

SERAP AMPYON OLDU

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Ufuk Yakut da Türkiye ampiyonu olan Serap Demirkapuyu tebrik ettiini açklad. Yakut, Örencilerimizin topluma yararl bireyle olmalar için elimizden geleni yapyoruz. Örencilerimizin eitimlerine katk sunmak, spor aktivitelerine yönelmelerini salamak ve hatta yaadklar özel sorunlara dahi yakn ilgi gösteriyoruz. Örencilerimizi çocuklarmzdan ayrt etmiyoruz. Hem okulumuzun hem de kendi imkanlarmz kullanarak örencilerimize katkda bulunuyoruz. Son yllarda spor aktivitelerinde de önemli baarlar saladk. Birçok branta Diyarbakr ve Türkiyede söz sahibi olduk. Basketbol, atclk ve atletizm bunlarn banda yer alyor eklinde konutu.

Yakut, Türkiye ampiyonu olan Serap Demirkapuyu yürekten kutladn ve ona büyük emek veren Remzi Atlyada teekkür ettiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git