Güler transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe, Arda Güler transferi konusunda Real Madrid ile görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Real Madrid de Arda Güler'in transferini resmen duyurdu.

Haberler 06.07.2023 - 23:14 Son Güncelleme : 06.07.2023 - 23:14

Real Madrid, Fenerbahçenin futbolcusu Arda Gülerin transferini resmen duyurdu. Kulübünden yapılan açıklamada oyuncu ile 6 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi.

İspanyol kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Real Madrid C. F. ve Fenerbahçe SK, önümüzdeki altı sezon boyunca kulübümüzle bağlantılı olacak oyuncu Arda Gülerin transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Arda Gülerin Real Madridin yeni oyuncusu olarak tanıtımı yarın, 7 Temmuz Cuma günü, öğlen saat 12:00de Ciudad Real Madridde yapılacaktır. Arda Güler daha sonra medyanın karşısına çıkacak.

?Real Madrid kulübü ayrıca Arda Güler için Yükleniyor başlıklı Türkçe bir paylaşım da yaptı.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada Arda Gülerin 20 milyon avro bonservis ve performansa bağlı olarak azami 10 milyon avro bedel karşılığında Real Madride transfer olduğunu kaydedildi.

ARDA GÜLERDEN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Arda Güler şu ifadeleri kullandı:

Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçeye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım.

Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu.

Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe.

FENERBAHçE: BİZİM İçİN BAMBAŞKA BİR MUTLULUK OLDU

Transferden sonra Arda Gülere başarılar dileyen Fenerbahçenin açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Yeşil sahalarda Fenerbahçe formasıyla gencecik bir yeteneğin doğuşunu tüm ülkemize izletti!?Yükselen grafiği ve eşsiz potansiyeli ile A Milli Takım kapısını da aralayan genç yeteneğimiz,?çekya ile oynanan özel maçta ilk kez A Milli formayı giydi, Galler ile oynanan Avrupa Şampiyonası 2024 Grup Eleme maçında kaydettiği golle A Milli Takım tarihinde resmi maç golü atan en genç oyuncu olarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı.

Şimdi Gerçekler Hayallerimizden de Güzel sloganımızla Fenerbahçemize resmi imzayı attığı, sözlerini İyi ki Fenerbahçe diye tamamlayarak milyonlara umut olduğu, her bir Fenerbahçelinin içini ısıttığı o gün, bizim için bambaşka bir mutluluk oldu.

Fenerbahçenin sosyal medya hesabında Arda Güler ile ilgili video da paylaşıldı. Videoda Ardanın Fenerbahçe kariyerinden görüntülere yer verildi.

Ana Sayfaya Git