Güler transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe, Arda Güler transferi konusunda Real Madrid ile görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Real Madrid de Arda Güler'in transferini resmen duyurdu.

Güler transferini resmen açıkladı

Real Madrid, Fenerbahçe'nin futbolcusu Arda Güler'in transferini resmen duyurdu. Kulübünden yapılan açıklamada oyuncu ile 6 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi.

İspanyol kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Real Madrid C. F. ve Fenerbahçe SK, önümüzdeki altı sezon boyunca kulübümüzle bağlantılı olacak oyuncu Arda Güler'in transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Arda Güler'in Real Madrid'in yeni oyuncusu olarak tanıtımı yarın, 7 Temmuz Cuma günü, öğlen saat 12:00'de Ciudad Real Madrid'de yapılacaktır. Arda Güler daha sonra medyanın karşısına çıkacak."

?Real Madrid kulübü ayrıca Arda Güler için "Yükleniyor" başlıklı Türkçe bir paylaşım da yaptı.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada Arda Güler'in 20 milyon avro bonservis ve performansa bağlı olarak azami 10 milyon avro bedel karşılığında Real Madrid'e transfer olduğunu kaydedildi.

ARDA GÜLER'DEN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Arda Güler şu ifadeleri kullandı:

"Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım.

Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu.

Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe."

FENERBAHÇE: BİZİM İÇİN BAMBAŞKA BİR MUTLULUK OLDU

Transferden sonra Arda Güler'e başarılar dileyen Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Yeşil sahalarda Fenerbahçe formasıyla gencecik bir yeteneğin doğuşunu tüm ülkemize izletti!?Yükselen grafiği ve eşsiz potansiyeli ile A Milli Takım kapısını da aralayan genç yeteneğimiz,?Çekya ile oynanan özel maçta ilk kez A Milli formayı giydi, Galler ile oynanan Avrupa Şampiyonası 2024 Grup Eleme maçında kaydettiği golle A Milli Takım tarihinde resmi maç golü atan en genç oyuncu olarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı.

'Şimdi Gerçekler Hayallerimizden de Güzel' sloganımızla Fenerbahçemize resmi imzayı attığı, sözlerini 'İyi ki Fenerbahçe' diye tamamlayarak milyonlara umut olduğu, her bir Fenerbahçeli'nin içini ısıttığı o gün, bizim için bambaşka bir mutluluk oldu."

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabında Arda Güler ile ilgili video da paylaşıldı. Videoda Arda'nın Fenerbahçe kariyerinden görüntülere yer verildi.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler