Güre'den engelliye forma jesti!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Güre, Beşiktaş taraftarı engelli Ferit Durup'a siyah-beyazlı kulübün gönderdiği formayı teslim etti.

Haberler 01.02.2017 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yaayan Beikta taraftar engelli Ferit Durupa (27), siyah-beyazl kulübün gönderdii formay Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, kendi eliyle teslim etti.

Doutan yatalak olan Durupun Beikta çok sevdiini örenen kulüp yetkilileri, kendisine hediye edilmek üzere Güreye forma gönderdi. Durupu evinde ziyaret eden Güre, imzal formay teslim etti. Beikta formas giydirilen Durupun mutlu olduu gözlendi.

FORMAYI TESLM ETT

Basavc Güre, Durupun ablas tarafndan durumundan haberdar olduunu, bunun üzerine kulüp yetkilileri ile temasa geçtiini belirterek, öyle konutu:

Bütün takm oyuncularna imzalatarak formay bize gönderdiler. Arkasnda 21 numaral Ferit yazl formay biz de takdim etmekten büyük keyif aldk. Sporun ruhu bar, kardeliktir. Feritin mutluluunu görünce daha çok sevindik. Ablas Feritin heyecandan gece boyunca uyumadn söyledi. Güreye Adalet Komisyonu Bakan Eyüp Mergen, basavc vekilleri Kurtça Eker, Alper Tuncer ve Mesut Pekta da elik etti.

Ana Sayfaya Git