Güre'den engelliye forma jesti!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Güre, Beşiktaş taraftarı engelli Ferit Durup'a siyah-beyazlı kulübün gönderdiği formayı teslim etti.

Güre'den engelliye forma jesti!

Diyarbakır'da yaşayan Beşiktaş taraftarı engelli Ferit Durup'a (27), siyah-beyazlı kulübün gönderdiği formayı Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, kendi eliyle teslim etti.

Doğuştan yatalak olan Durup'un Beşiktaş'ı çok sevdiğini öğrenen kulüp yetkilileri, kendisine hediye edilmek üzere Güre'ye forma gönderdi. Durup'u evinde ziyaret eden Güre, imzalı formayı teslim etti. Beşiktaş forması giydirilen Durup'un mutlu olduğu gözlendi.

FORMAYI TESLİM ETTİ

Başsavcı Güre, Durup'un ablası tarafından durumundan haberdar olduğunu, bunun üzerine kulüp yetkilileri ile temasa geçtiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bütün takım oyuncularına imzalatarak formayı bize gönderdiler. Arkasında 21 numaralı Ferit yazılı formayı biz de takdim etmekten büyük keyif aldık. Sporun ruhu barış, kardeşliktir. Ferit'in mutluluğunu görünce daha çok sevindik. Ablası Ferit'in heyecandan gece boyunca uyumadığını söyledi."  Güre'ye Adalet Komisyonu Başkanı Eyüp Mergen, başsavcı vekilleri Kurtça Eker, Alper Tuncer ve Mesut Pektaş da eşlik etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz