Haksızlık giderilsin

75 İl'in takımlarına "Baraj maçı" oynama hakkı tanınırken, BAL 1. 2 ve 3 Bölge gruplarında 6 takımla temsil edilen Diyarbakır takımlarına bu hakkın verilmemesi haksızlık olarak değerlendirildi.

Haberler 14.04.2022 - 00:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Bal Takmlar Kulüpler Birlii, Bölgesel Amatör Lig 2021-2022 Futbol Sezonu Statüsüne göre 75 lin takmlarna Baraj Maç oynama hakk tannrken, BAL 1.Bölge 2 ve 3üncü Gruplarda 6 takmla temsil edilen Diyarbakr limiz takmlarna Baraj Maç oynama hakk tannmamaktadr.

TAKIMLARA HAKSIZLIK

Takmlarmzn bata Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) olmak üzere, ilgili tüm mercilere resmi müracaatlar ve ikili görümelerine ramen Statüden doan bu haksz durum hala düzeltilmemitir. Dolaysyla bu, Diyarbakr takmlarna kar yaplan özel bir durum olduu kanaati uyandrmaktadr.

BARAJ MAçI HAKKI

2021-2022 Futbol Sezonu BAL (Bölgesel Amatör Lig ) Statüsü hazrlanrken ilimiz Diyarbakr ile ilgili statüde BARAJ MAçI oynama zorunluluu göz ard edilmi, BALda tüm Bölgelerde ki gruplarda bulunan ve statülerinde açkça belirtilen Baraj maç oynama zorunluluunun, ilimiz takmlarnn bulunduu 1.Bölge 2 ve 3üncü Grupta yer alan Diyarbakr takmlarna da tannmasn talep ediyoruz.

Statü hazrlanrken gözden kaçrldn düündüümüz bu ayrntnn u an itibariyle haksz bir rekabet ortamna yol açtndan bu hususun en ksa sürede düzeltilmesini talep ediyoruz.

DYARBAKIR BAL TAKIMLARI KÜLÜPLER BRL

Ana Sayfaya Git