Hani Belediyesinden öğrencilere spor malzemesi

Hani ilçesinde "öğrenciler sporla yetişsin" projesi kapsamında ilkokul ortaokul ve lise öğrencilerine spor malzemesi yardımı yapıldı.

Haberler 18.12.2017 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani ilçesinde örencileri ve gençleri spora tevik etmek spora ve sporcuya destek olmak için balatlan örenciler sporla yetisin projesi kapsamnda Hani Kaymakam ve Belediye Bakan aban Arda Yazc tarafndan ilkokul, ortaokul ve lise örencilerine spor malzemesi yardm yapld. Spor malzemelerini Yazcnn elinden alan öretmen ve örenciler yaplan yardmlardan dolay mutlu olduklarn ifade etti. Yazc, gençleri ve örencileri kötü alkanlklardan uzak tutmak için spora arlk verdiklerini belirti. Yazc, Hani Belediyesi olarak gençlerimizi ve çocuklarmz spor aktiviteleriyle buluturmak istiyoruz.

SPOR MALZEMES

Bunun bata 9 adet semt sahas ina ettik. Yetenekli gençlerimizi bir bütün olarak gelitirmek ve örencilerimizi yetenekleri dorultusunda yönlendirmek amacyla böyle bir proje gelitirdik. Okullarmz ve kurumlarmz sporun içine çekmek, günün stresinden kurtarmak ve daha verimli olmalar için merkez ve tüm mahalle okullarmza Hani Belediyesi olarak spor malzemesi datm gerçekletiriyoruz. Ayrca okullarmzda yaplacak spor çalmalarnda ilimizde, bölgemizde veya ülkemizde gerçekletirilecek spor aktiviteleri yarmalarnda dereceye girmelerini istiyoruz. Onlarn spor alannda gösterecekleri performans ve getirecekleri baar bizlere onur verecektir dedi.

Bakan Yazc proje kapsamnda ziyaret ettii Hürriyet lkokulunda örencilerle birlikte basketbol oynad. Örenciler kendilerine hediye edilen futbol ve basketbol toplaryla sporun keyfini çkard.

Ana Sayfaya Git