Hentbol Türkiye Kupası maçları Batman'da başlıyor

HENTBOL Türkiye kupası maçları için Batman'a gelen Beşiktaş Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, "Petrol şehrini böyle bilmiyorduk. Buranın hentbole olan ilgisi bizi şaşırttı. Seneye Batman'ın Süper Lig'de mücadele edecek olması güzel bir gelişme" dedi.

Haberler 14.02.2018 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beikta, Antalya ve Bursa Nilüferspor hentbol takmlar, 3 gün sürecek Hentbol Türkiye Kupas maçlar için Batmana geldi. Bugün balayacak maçlar öncesi dün Batmana gelerek kamp kuran sporcular, Batmanl sporseverler tarafndan büyük ilgi görüyor.

Türkiye kupas ikinci tur maçlarnda Süper Ligin üç takm Beikta, Antalya ve Bursa Nilüfere ev sahiplii yapan Batmanda sporseverler arasnda da heyecan yaratt. Üç gün sürecek kupa maçlar için Batmana gelen Beikta Hentbol Takmnn Antrenörü Müfit Arn, Hentbolda lideriz. Türkiye Kupas ikinci tur maçlar için iddial geldiimiz Batmanda hentbol sporuna olan ilgi dorusu bizi artt. Bu bölgenin adn artk sadece futbolla deil, hentbolla da duyurmas güzel bir gelime. Batmanda final oynamak istiyoruz dedi.

Beiktan Hentbol takm kaptan Ramazan Döne de, ilk kez Batmana geldiini ve gördükleri atmosferden etkilendiklerini söyledi. Bat illerindeki kulüplerin yan sra son yllarda Güneydoudaki baz illerde de hentbol takm saysnn artmasn ilgiyle takip ettiini anlatan Döne, Özellikle bu bölgede hentbol takm says gittikçe artyor. Batman, önümüzdeki yl Süper Ligde rakibimiz olacak. Adyaman, Mardin ve Siirtin hentbol takmlar da baarl ekipler. Bu bölgenin takmlarn takip ediyoruz. Buralarda futbol kadar hentbolun da konuulmas sevindirici. Güneydoudaki illerin hentbolda baarl olmasn istiyoruz diye konutu.

Geçen yl Türkiye kupas 2inci devre maçlarnda Batmana konuk olduklarn ifade eden Antalya Hentbol Takm Antrenörü Stevo Nikoceviç ve Yardmc Antrenör Mustafa Babacan, Batmanl futbolseverlerin hentbol sporuna gösterdikleri ilgiyi her yerde anlattklarn aktard. Tecrübeli antrenör Nikoceviç, Her eyden önce burada güzel bir atmosfer var. Maçlarda salon adeta dolup tayor. Antalya ve dier büyük ehirler gibi burada hentbol çok seviliyor. Artk sporun sadece futbol olmadn kantlayan bu bölge takmlarn kutluyoruz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git