İkinci Seçme İstanbul'da

Diyarbekirspor'un başlattığı futbolcu seçmelerinin Diyarbakır etabı Pazar günü sona erecek. İstanbul'daki seçmeler ise 12 Haziran'da başlayacak.

Haberler 28.05.2017 - 10:01 Son Güncelleme : 28.05.2017 - 17:21

Diyarbekirsporun bölgeye yönelik olarak gerçekletirdii futbolcu seçmelerinde sona geliniyor. 24 Maysta balayan seçmelere youn ilgi gösterilmesi sevindirdi. Diyarbakrn yan sra bölge kentlerinden,hatta Türkiyenin bir çok yerinden ve Suriyedeki sava maduru gençlerden bile katlm olmas dikkat çekti. Seyrantepe spor tesislerinde büyük bir hareketlilik yaanrken,teknik heyet tarafndan gençler arasnda çift kale maçlar yaplarak oyuncular test edildi.

Diyarbakrdaki seçmelerin sonuçlar Pazartesi günü ilan edilecek. 1997-1999 aras doumlu futbolcularn tercih edildii seçmelerin ikinci etab 12 Haziranda stanbulda balayacak.

HAZIRLIK KAMPINA DAVET EDLECEKLER

stanbulda bir hafta sürecek seçmelerin ardnda beenilen oyuncular A takmn sezon öncesi hazrlk kampna davet edilecek.

Son 4 ylda Play-Off oynayp 3 final ve 1 yar final oynayarak 2.Lige çkamaynca anlay deiikliine giden Diyarbekirspor,alt yap hamlesi balatarak bundan sonra tüketen deil üreten bir kulüp olmay hedefliyor. Teknik Direktör Necat Gürpnar,amaçlarnn gençlerin umudu olan bir Diyarbekirspor ina etmek olduunu söyledi. Gürpnar,Diyarbekirspor hem kazanacak,hem kazandracak dedi.

Ana Sayfaya Git