İkinci Seçme İstanbul'da

Diyarbekirspor'un başlattığı futbolcu seçmelerinin Diyarbakır etabı Pazar günü sona erecek. İstanbul'daki seçmeler ise 12 Haziran'da başlayacak.

İkinci Seçme İstanbul'da

Diyarbekirspor’un bölgeye yönelik olarak gerçekleştirdiği futbolcu seçmelerinde sona geliniyor. 24 Mayıs’ta başlayan seçmelere yoğun ilgi gösterilmesi sevindirdi. Diyarbakır’ın yanı sıra bölge kentlerinden,hatta Türkiye’nin bir çok yerinden ve Suriye’deki savaş mağduru gençlerden bile katılım olması dikkat çekti. Seyrantepe spor tesislerinde büyük bir hareketlilik yaşanırken,teknik heyet tarafından gençler arasında çift kale maçlar yapılarak oyuncular test edildi.

Diyarbakır’daki seçmelerin sonuçları Pazartesi günü ilan edilecek. 1997-1999 arası doğumlu futbolcuların tercih edildiği seçmelerin ikinci etabı 12 Haziran’da İstanbul’da başlayacak.

HAZIRLIK KAMPINA DAVET EDİLECEKLER

İstanbul’da bir hafta sürecek seçmelerin ardında beğenilen oyuncular A takımın sezon öncesi hazırlık kampına davet edilecek.

Son 4 yılda Play-Off oynayıp 3 final ve 1 yarı final oynayarak 2.Lig’e çıkamayınca anlayış değişikliğine  giden Diyarbekirspor,alt yapı hamlesi başlatarak bundan sonra tüketen değil üreten bir kulüp olmayı hedefliyor. Teknik Direktör Necat Gürpınar,amaçlarının gençlerin umudu olan bir Diyarbekirspor inşa etmek olduğunu söyledi. Gürpınar,”Diyarbekirspor hem kazanacak,hem kazandıracak” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi