İl Birincisi oldu

Spora Dost Kayapınar Belediyesi tarafından kısa bir süre önce kurulan Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü’nün Diyarbakır U16 Ligi’nde mücadele eden basketbol takımı İl Birincisi oldu.

Haberler 29.01.2022 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Spora Dost Kayapnar Belediyesi tarafndan ksa bir süre önce kurulan Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübünün Diyarbakr U16 Liginde mücadele eden basketbol takm l Birincisi oldu.

Yerel hizmetlerin yan sra bata eitim olmak üzere kültürel ve sosyal projelere imza atan Kayapnar Belediyesi, gençleri spora kazandrmak amacyla bünyesinde bir spor kulübü kurdu.

Ksa bir süre önce kurulan Kayapnar Belediyesi Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Atletizm, Havaclk Sporlar ve Uzakdou Sporu Wushu branlarnda gençleri spor ile buluturuyor. Basketbol 44, Hentbol 16, Voleybol 30, Atletizm 8 ve Wushu 6 olmak üzere toplam 104 lisansl sporcu bulunuyor.

LK YILINDA GELEN BRNCLK BAARISI

Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü bünyesinde kurulan ve koçluunu Sait çöz, ore Eser, Gökhan Tekin, Hüseyin Ozan Seyhan, Süleyman Olcay ve Hivda Bayramn yapt Erkek Basketbol takm daha ilk ylnda mücadele ettii Diyarbakr Basketbol U-16 Liginde 8 karlamada ald 16 puan ile namlup lig birincisi oldu. Ksa sürede ald baar ile Kayapnarda büyük bir sevince yol açan Basketbol takm, 22 ubat tarihinde Malatyada yaplacak Basketbol Bölge ampiyonasna katlmaya da hak kazand.

BAKAN KOç, AMPYONLARI ÖDÜLLENDRD

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Ünal Koç, Diyarbakr ampiyonu takm makamnda kabul etti. Takmn koçlar ve oyuncularna baar dileklerinde bulunan Bakan Koç, Spora dost belediye olarak spora desteklerinin devam edeceini, Kulüp bünyesindeki dier branlarda da ampiyonluk beklediklerinin altn çizdi.

KIZ VOLEYBOL TAKIMI 2DE K YAPTI

Kayapnar Belediyesi Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü bünyesinde kurulan Kz Voleybol takm da Genç Bayanlar Voleybol Ligindeki ilk iki maçnn ikisini 3-1 skorlara kazand. Antrenörler Elmas Süheyla Ate, Yeter çiftsüren ve Süleyman çetik nezaretinde idmanlarn sürdüren Bayan Voleybol takm ligdeki en iddial takmlardan birisi.

Ana Sayfaya Git