İlk yarının son sınavı

Amed Sportif Faaliyetler, ilk yarının son maçı için, bugün Kahramanmaraş'la deplasmanda karşı karşıya geliyor. Takımdaki öz güven, karyılaşmadan galibiyeti hedefliyor.

Haberler 18.12.2016 - 13:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kendi sahasndaki 5-2lik yenilginin üzüntüsünü Ziraat Kupas maçnda Fenerbahçe karsnda ald 1-1lik beraberlikle üzerinden atmaya çalan Amed Sportif Faaliyetler, ilk yarnn son maç için bugün Kahramanmarasporla kar karya gelecek. Yeil-Krmzl ekip, ilk devreyi galabiyetle kapatmay hedefliyor.

Karlama için tüm hazrlklarn tamamlayan Amed Sportif Faaliyetler dün karayoluyla Kahramanmaraa gitti. Son 3 maçndan yenilgiyle ayrldktan sonra perembe günü Ziraat Türkiye Kupas C Grubu maçnda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak moral kazanan Amed Sportif Faaliyetler, kritik karlama için kart cezallar Deniz Naki ve Abdullah çetinden yoksun kadrosuyla Kahramanmaraa gitti. Amed Sportif Faaliyetlerspor, 8 deplasman maçnda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 11 puan toplarken, 9 gol atp 9 gol yedi. Kahramanmaraspor ise evindeki 8 maçta 3 galibiyet,2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak hanesine 11 puan yazdrd, 12 gol att ve 9 gol yedi.

Ana Sayfaya Git