İlk yarının son sınavı

Amed Sportif Faaliyetler, ilk yarının son maçı için, bugün Kahramanmaraş'la deplasmanda karşı karşıya geliyor. Takımdaki öz güven, karyılaşmadan galibiyeti hedefliyor.

İlk yarının son sınavı

Kendi sahasındaki 5-2'lik yenilginin üzüntüsünü Ziraat Kupası maçında Fenerbahçe karşısında aldığı 1-1'lik beraberlikle üzerinden atmaya çalışan Amed Sportif Faaliyetler, ilk yarının son maçı için bugün Kahramanmaraşspor'la karşı karşıya gelecek. Yeşil-Kırmızılı ekip, ilk devreyi galabiyetle kapatmayı hedefliyor.

Karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamlayan Amed Sportif Faaliyetler dün karayoluyla Kahramanmaraş'a gitti. Son 3 maçından yenilgiyle ayrıldıktan sonra perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası C Grubu maçında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak moral kazanan Amed Sportif Faaliyetler, kritik karşılaşma için kart cezalıları Deniz Naki ve Abdullah Çetin’den yoksun kadrosuyla Kahramanmaraş’a gitti. Amed Sportif Faaliyetlerspor, 8 deplasman maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 11 puan toplarken, 9 gol atıp 9 gol yedi. Kahramanmaraşspor ise evindeki 8 maçta 3 galibiyet,2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak hanesine 11 puan yazdırdı, 12 gol attı ve 9 gol yedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler