İşte Galatasaray'ın Falcao'ya yaptığı teklif

Galatasaray'ın transfer gündemindeki en önemli isim olan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'ya yapılan teklifi İtalyan basını yazdı.

Haberler 22.07.2019 - 12:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mbaye Diagneyi satarak yerine dünyaca ünlü bir golcü almak isteyen Galatasarayn transfer gündemindeki en önemli isim Monaconun Kolombiyal santrforu Radamel Falcaoydu. talyan basn da söz konusu transferle ilgili rakamlar yazd.

YAPILAN TEKLF YÜKSEK

çizmenin önde gelen spor gazetesi La Gazzetta dello Sporttan Nicolo Schira, kendisine ait Twitter hesabndan Cim Bomun 33 yandaki futbolcuya yllk 5 milyon eurodan iki senelik kontrat teklif ettiini duyurdu. talyan gazeteci, kulübü Monaco ile bir yllk sözlemesi kalan ve yllk maa 9 milyon euro olan Falcaonun ise 6 milyon euro talep ettiini ve görümelerin sürdüünü yazd.

Falcao, geçtiimiz günlerde yapt açklamada, çkan haberleri duydum. Baz kulüplerin bana olan ilgisini biliyorum. Baz yaknlamalar da oldu. Ancak daha fazla bir ey söyleyemem. Monaco ile bir yl daha sözlemem var. Bu dikkatli bir ekilde ele alnmas gereken bir konu. Neler olacan göreceiz demiti.

Ana Sayfaya Git