Görüş Bildir

İşte Galatasaray'ın Falcao'ya yaptığı teklif

Galatasaray'ın transfer gündemindeki en önemli isim olan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'ya yapılan teklifi İtalyan basını yazdı.

İşte Galatasaray'ın Falcao'ya yaptığı teklif

Mbaye Diagne'yi satarak yerine dünyaca ünlü bir golcü almak isteyen Galatasaray'ın transfer gündemindeki en önemli isim Monaco'nun Kolombiyalı santrforu Radamel Falcao'ydu. İtalyan basını da söz konusu transferle ilgili rakamları yazdı.

YAPILAN TEKLİF YÜKSEK

Çizme'nin önde gelen spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'tan Nicolo Schira, kendisine ait Twitter hesabından Cim Bom'un 33 yaşındaki futbolcuya yıllık 5 milyon euro'dan iki senelik kontrat teklif ettiğini duyurdu. İtalyan gazeteci, kulübü Monaco ile bir yıllık sözleşmesi kalan ve yıllık maaşı 9 milyon euro olan Falcao'nun ise 6 milyon euro talep ettiğini ve görüşmelerin sürdüğünü yazdı.

Falcao, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Çıkan haberleri duydum. Bazı kulüplerin bana olan ilgisini biliyorum. Bazı yakınlaşmalar da oldu. Ancak daha fazla bir şey söyleyemem. Monaco ile bir yıl daha sözleşmem var. Bu dikkatli bir şekilde ele alınması gereken bir konu. Neler olacağını göreceğiz" demişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi