İtalyan antrenörlerden Diyarbakırlı yıldız adaylarına yetenek övgüsü

Dünya markası İnter'in iki antrenörü Diyarbakır İnter Akademinin çalışmalarını gözlemlemek üzere geldikleri kentte genç yıldız adaylarının yeteneklerine hayran kaldı. Gün boyu gençlere antrenman eğitimi veren ve yerli antrenörlerle görüşen İtalyan teknik adamlar, İnter kulübünün dünya genelindeki scout ekiplerine Diyarbakır'ı mercek altına alma tavsiyesinde bulunacaklarını dile getirdi.

Haberler 06.09.2021 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

talyann köklü futbol kulüplerinden Interin antrenörleri, Inter Akademinin çalmalarn gözlemlemek için Diyarbakra geldi. Gençlere futbol eitimi verip, idman yaptran antrenörler, scout ekiplerine kentteki futbolcu adaylarn izleme tavsiyesinde bulunacaklarn söyledi.

talya Serie Ann köklü futbol kulübü Interin iki antrenörü Diyarbakra geldi. Bir süre önce kurulan Inter Akademinin çalmalarn takip etmek üzere kente gelen Valerio Ringoli ve Claudio Brambilla, bir süre gençlere futbol eitimi verip, idman maç yaptrd. Inter Akademinin teknik heyeti ve yöneticileriyle görüen Ringoli ve Brambilla, gençleri yakndan izleyerek notlar ald. talyan hocalar, uygulanacak eitim program hakknda da bilgi paylamnda bulundu.

SCOUT EKPLERNE DYARBAKIR TAVSYES

Diyarbakrdaki çocuklarn oldukça yetenekli olduunu belirten talyan hocalar, dünyann birçok yerinde çalma yapan scout ekiplerine buradaki oyuncular izleme tavsiyesinde bulunacaklarn söyledi. Ringoli ve Brambillann yaptrd çalmalara genç futbolcular youn ilgi gösterdi. Aileler ve çok sayda sporsever de çalmalar saha kenarnda izledi.

Ana Sayfaya Git