İtalyan devi Milan Arda Turan'a kafayı takmış!

İtalyan devi Milan’dan transfer atağı. İspanya’da Atletico Madrid’de top koşturan başarılı milli futbolcumuz Arda Turan’a Milan kancayı taktı. Milan’ın sahipleri değişti ve Taylandlı yatırımcı kulübün yüzde 47’sine sahip oldu. Milan önce Jackson Martinez transferinde sona yaklaştı. Şimdi ise Atletico Madrid’in 10 numarası başarılı milli gururumuz Arda Turan’ın peşinde. İşte ayrıntılar…

Haberler 15.06.2015 - 12:33 Son Güncelleme : 15.06.2015 - 12:33

Serie Ada geçtiğimiz sezonu 10. sırada tamamlayan Milan, Taylandlı yatırımcı Bee Taechaubolun kulübün hisselerinin yüzde 47sini 470 milyon Euroya almasıyla birlikte transferde atağa kalktı. Portodan Jackson Martinezin transferinde sona gelen dev ekip sürpriz bir transfere daha imza atabilir.

İspanyol As gazetesinin haberine göre Milan, Arda Turanın transferi için harekete geçti. Yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ile temas kuran İtalyan ekibi transferi bir an önce sonlandırmak istiyor. Ayrıca Ardaya başka kulüplerin de ilgisinin olduğu fakat şu ana kadar en ciddi teklifin Milandan geldiği belirtiliyor.

Atletico Madrid ile ligi 3. sırada tamamlayan Arda Turan eğer Milana transfer olursa gelecek sezon Avrupa kupalarında boy gösteremeyecek. Transfer için kararında bu konunun oldukça önemli olması bekleniyor. Milanın geride bıraktığımız sezonu oldukça kötü bir şekilde bitirmesi sebebiyle Arda Turan, İtalyaya gitmesi halinde Avrupada forma giyemeyecek.

Arda, geçtiğimiz sezon ligde 32 maçta forma giydi, 2 gol atıp 4 de asist yaptı.

Kaynak: Radyospor

Ana Sayfaya Git