İtalyan devi Milan Arda Turan'a kafayı takmış!

İtalyan devi Milan’dan transfer atağı. İspanya’da Atletico Madrid’de top koşturan başarılı milli futbolcumuz Arda Turan’a Milan kancayı taktı. Milan’ın sahipleri değişti ve Taylandlı yatırımcı kulübün yüzde 47’sine sahip oldu. Milan önce Jackson Martinez transferinde sona yaklaştı. Şimdi ise Atletico Madrid’in 10 numarası başarılı milli gururumuz Arda Turan’ın peşinde. İşte ayrıntılar…

İtalyan devi Milan Arda Turan'a kafayı takmış!

Serie A’da geçtiğimiz sezonu 10. sırada tamamlayan Milan, Taylandlı yatırımcı Bee Taechaubol’un kulübün hisselerinin yüzde 47’sini 470 milyon Euro'ya almasıyla birlikte transferde atağa kalktı. Porto’dan Jackson Martinez’in transferinde sona gelen dev ekip sürpriz bir transfere daha imza atabilir.

 İspanyol As gazetesinin haberine göre Milan, Arda Turan’ın transferi için harekete geçti. Yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ile temas kuran İtalyan ekibi transferi bir an önce sonlandırmak istiyor. Ayrıca Arda’ya başka kulüplerin de ilgisinin olduğu fakat şu ana kadar en ciddi teklifin Milan’dan geldiği belirtiliyor.

Atletico Madrid ile ligi 3. sırada tamamlayan Arda Turan eğer Milan’a transfer olursa gelecek sezon Avrupa kupalarında boy gösteremeyecek. Transfer için kararında bu konunun oldukça önemli olması bekleniyor. Milan'ın geride bıraktığımız sezonu oldukça kötü bir şekilde bitirmesi sebebiyle Arda Turan, İtalya'ya gitmesi halinde Avrupa'da forma giyemeyecek.

Arda, geçtiğimiz sezon ligde 32 maçta forma giydi, 2 gol atıp 4 de asist yaptı.

Kaynak: Radyospor

                                                                                                                                                                             

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler