Kamp masrafları Özdemir'den

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, kulüplerine katkı sunan hayırsever iş adamı Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksıza teşekkür etti.

Haberler 30.12.2016 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgede sporun gelimesi için yapt katklarla takdir toplayan ve binlerce insana i imkan salayan Limak Holding Yönetim Kurulu Bakan Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksz Diyarbakr Süper Amatör Liginde zirve mücadelesi veren Erganispora bir kez daha destek çkt. Geçmi yllarda Erganispora hem kamp hem de maddi destek sunan Özdemir, Kulüp Bakan Senvarn talebi üzerine devre aras kampn karlama sözü verdi.

ÖZDEMRN BAKI AçISI GÜZEL

Senvar, yapt açklamada, Limak Holding Yönetim Kurulu Bakan ve i adam Nihat Özdemirin devre aras kamp masraflarn üstlendiini söyledi. Senvar, bölgenin önemli simalarndan olan Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksz çok deerli bir ahsiyet olduunu ve bunu her alanda ispatladn belirtti. Senvar, Özdemirin her zaman olduu gibi bölge kulüplerine büyük destek verdiini ve bu desteini bir kez daha devam ettirdiini kaydetti.

KAMP MASRAFLARI ÖZDEMRDEN

Bu sezon ampiyonlua oynadklarn ve hedefe varma konusunda iyi bir kamp ihtiyacna gereksinim duyduklarn anlatan Senvar, öyle dedi:

Sayn Nihat Özdemir sadece bize deil bütün bölge kulüplerine destek veriyor. Kapsn çalan ve destek isteyen her kulübe maddi ve manevi anlamda katk sunuyor. Devre aras kamp için bizlere yardmc olmalar konusunda bir süre önce Sayn Özdemire konuyu ilettik. Kendileri hemen gereken talimat vererek Antalyann Serik ilçesine bal Belek beldesinde sahibi olduu Limak Arcadia Otelde 3 ile 12 Ocak tarihleri arasnda bize yer ayrtt. Sayn Özdemir bir kez daha kamp masraflarmz karlayarak spora ve bölge halkna olan bak açsn bir kez daha gösterdi. Sayn Özdemire, sonsuz teekkür ediyorum

Ana Sayfaya Git