Karagümrük'ten puanla döndüler

Liderlik mücadelesi veren Amedspor, ligde kalmanın savaşını veren Karagümrükspor deplasmanından, bir puanla röndü. Karşılaşma; 2-2 sonuçlandı.

Haberler 16.03.2017 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fatih Karagümrük: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 2

Stat: Vefa

Hakemler: Hakan Ceylan, Mustafa Sönmez, Osman Karaka

Fatih Karagümrük: Muhammed Birkan, Hüseyin, Erdinç, Mert (Dk. 88 Feyyaz), Muhammed Akarslan, Burak, Eren (Dk. 90+2 Batuhan), Kemal, Taner, Ömercan, Denis (Dk. 46 Erkan)

Amed Sportif Faaliyetler: Kurtulu, Koray, Kamil, Ercan (Dk. 46 Mansur), Yusuf (Dk. 55 Emre), ahin, Abdullah, Ouz (Dk. 80 Ercüment), Mehmet Sddk, Deniz, Okan

Goller: Dk. 4 ve 75 Burak (Fatih Karagümrük), Dk. 10 Kamil, Dk. 90+1 Emre (Amed Sportif Faaliyetler)

Krmz kart: Dk. 90 Erkan (Fatih Karagümrük)

Sar kartlar: Dk. 17 Kemal, Dk. 33 Taner, Dk. 82 Eren (Fatih Karagümrük), Dk. 54 Yusuf, Dk. 62 Abdullah, Dk. 80 Okan, Dk. 87 Mansur (Amed Sportif Faaliyetler)

2. lig Beyaz grupta liderlik mücadelesini sürdüren Amedspor, ligin alt sralarnda yer alan Fatih Karagümrükspor karsnda, istenilen galibiyeti alamad. Karlama taraflarn karlkl attklar gollerle maç 2-2 sona ererken, Amedspor Diyarbakra bir puanla dönmek zorunda kald.

Oldukça gergin geçen karlamada ev sahibi ekip Fatih Karagümrük iki kez öne geçmesine ramen, Amedspor son dakikalarda gelen gol ile beraberlii elde etti.

MAçTAN DAKKALAR

Karlamada ev sahibi ekip maçn hemen banda 4. dakikada Burak ile öne geçti. Amedspor bu gole 10. dakikada Kamil ile cevap verdi ve ilk yar 1-1lik eitlikle kapand.

MAçIN KNC YARISI

Maçn ikinci yarsnda, iki ekipte skoru deitirmeye yönelik oyun sergiledi. Ev sahibi ekip taraftarlarnnda youn destei altnda 75. dakikada bir kez daha Burak ile öne geçti.

Amedspor bu golün ardndan atak üstüne atakla beraberlik golünü arad, Karlamann uzatma bölümünde, Ouz takmnn beraberlik golünü kaydetti. Karlama karlkl atlan gollerle 2-2 beraberlikle sonuçland.

Amedspor, Lider stanbulsporun malup olduu haftada, önemli bir galibiyeti kaçrarak bir kez daha frsat teperken, sahada bir puanla ayrlmak zorunda kald. Amedspor puann 49a yükseltirken, 3. srada kald.

Ana Sayfaya Git