Görüş Bildir

Karagümrük'ten puanla döndüler

Liderlik mücadelesi veren Amedspor, ligde kalmanın savaşını veren Karagümrükspor deplasmanından, bir puanla röndü. Karşılaşma; 2-2 sonuçlandı.

Karagümrük'ten puanla döndüler

Fatih Karagümrük: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 2

Stat: Vefa

Hakemler: Hakan Ceylan, Mustafa Sönmez, Osman Karakaş

Fatih Karagümrük: Muhammed Birkan, Hüseyin, Erdinç, Mert (Dk. 88 Feyyaz), Muhammed Akarslan, Burak, Eren (Dk. 90+2 Batuhan), Kemal, Taner, Ömercan, Denis (Dk. 46 Erkan)

Amed Sportif Faaliyetler: Kurtuluş, Koray, Kamil, Ercan (Dk. 46 Mansur), Yusuf (Dk. 55 Emre), Şahin, Abdullah, Oğuz (Dk. 80 Ercüment), Mehmet Sıddık, Deniz, Okan

Goller: Dk. 4 ve 75 Burak (Fatih Karagümrük), Dk. 10 Kamil, Dk. 90+1 Emre (Amed Sportif Faaliyetler)

Kırmızı kart: Dk. 90 Erkan (Fatih Karagümrük)

Sarı kartlar: Dk. 17 Kemal, Dk. 33 Taner, Dk. 82 Eren (Fatih Karagümrük), Dk. 54 Yusuf, Dk. 62 Abdullah, Dk. 80 Okan, Dk. 87 Mansur (Amed Sportif Faaliyetler)

2. lig Beyaz grupta liderlik mücadelesini sürdüren Amedspor, ligin alt sıralarında yer alan Fatih Karagümrükspor karşısında, istenilen galibiyeti alamadı. Karşılaşma tarafların karşılıklı attıkları; gollerle maç 2-2 sona ererken, Amedspor Diyarbakır'a bir puanla dönmek zorunda kaldı.

Oldukça gergin geçen karşılaşmada ev sahibi ekip Fatih Karagümrük iki kez öne geçmesine rağmen, Amedspor son dakikalarda gelen gol ile beraberliği elde etti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmada ev sahibi ekip maçın hemen başında 4. dakikada Burak ile öne geçti. Amedspor bu gole 10. dakikada Kamil ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle kapandı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Maçın ikinci yarısında, iki ekipte skoru değiştirmeye yönelik oyun sergiledi. Ev sahibi ekip taraftarlarınında yoğun desteği altında 75. dakikada bir kez daha Burak ile öne geçti.

Amedspor bu golün ardından atak üstüne atakla beraberlik golünü aradı, Karşılaşmanın uzatma bölümünde, Oğuz takımının beraberlik golünü kaydetti. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Amedspor, Lider İstanbulspor'un mağlup olduğu haftada, önemli bir galibiyeti kaçırarak bir kez daha fırsat teperken, sahada bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. Amedspor puanını 49'a yükseltirken, 3. sırada kaldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi