Karatede Bağlar Belediyespor farkı

İstanbul’da düzenlenen ve 36 ülkeden bin 800 sporcunun katıldığı Uluslararası Turkish Open Şampiyonası'nda Bağlar Belediyespor takım halinde ikinci olup gümüş madalya kazanırken, ferdi klasmanda da Sena Kızılaslan üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Haberler 01.10.2019 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyespor, bireysel sporlarda ve Uzak Dou sporlar branlarnda baardan baarya komaya devam ediyor. Sar-mavili kulüp, üç gün süren ve 36 ülkeden yaklak bin 800 sporcunun katld ampiyonada takm dalnda gümü ve ferdi klasmanda da bronz madalya kazanarak Diyarbakr baaryla temsil etti.

Takm halindeki müsabakalarda Moldovya, Ukrayna, Azerbaycan, Rusya ve ran gibi ülkelerin temsilcilerine kar baar salayan Balar Belediyespor karate takm ikinci olarak gümü madalya kazand. Ferdi klasmanda zorlu rakipleriyle karlaan Balar Belediyesporun milli sporcusu Sena Kzlaslan da baarlarna bir yenisini ekleyerek ampiyonay üçüncülük ve bronz madalya ile tamamlad.

Baarlarmz Bakan Beyoluna Hediye Ediyoruz

Balar Belediyesporun milli antrenörü Mehmet Yazar, elde ettikleri baary spora ve sporcuya büyük destek veren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna hediye ettiklerini dile getirdi. Yazar, ampiyonluu kl pay kaçrdk ama aldmz iki madalya ile de kentimiz adna mutlu olduk dedi.

Balar Belediyespor Kulübü Bakan Haim Merdolu, uluslararas ampiyonada baarl sonuçlara imza atan karate takmn tebrik ederek spora ve sporcular için imkan oluturmaya devam edeceklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git