Kayapınar Yaz Spor kurs kayıtları başladı

Kayapınar Belediyesi Spor Kompleksi’nde yaz spor kursları başlıyor. Başvuruların devam ettiği ve 24 Haziran’da başlayacak Yaz Spor kurslarına 1000’e yakın sporcu bekleniyor.

Haberler 20.06.2017 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesinin 7den 70e herkese spor yaptrmak için düzenledii Yaz Spor Kurslar kaytlar balad.

Kayapnar Belediyesinin yaz ve k olmak üzere yl boyu Kayapnarllara ücretsiz olarak sunduu Kayapnar Belediyesi Yaz Spor Kurslar kaytlar balad. Özellikle 7-18 ya aras çocuklarn ve gençlerin zihinsel ve bedensel geliimleri ile sosyallemelerine katk koymak, ayrca yeteneklerini ortaya çkarmak amacyla sunulan Yaz Spor Kurslar kapsamnda Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Tenis ve Atletizm branlarnda eitim verilecek. Yaz Spor Kurslarna katlmak isteyen vatandalarn bavurular ise Kayapnar Belediyesi Spor Kompleksinden alnyor.

SPOR HAYATIN TA KENDSDR

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, yaz ve k sezonlarnda hayata geçirdikleri spor kurslarnn tamamnn ücretsiz olduunu kaydederek, spor yaparken kullanlan alet ve materyallerinde yine Kayapnar Belediyesi tarafndan karlandn belirtti. Sporun hayatn ta kendisi olduunu anlatan Bakan Klç, Spor insana disiplin kazandrr, ekip ruhu oluturur. Dütüünüz zaman ayaa kalkmay, kaybetmeyi, kazanmay öretir. Spor salk ve mutluluk demektir. nsanmzn daha salkl ve mutlu olmas için imkanlarmz sonuna kadar sunmaya devam edeceiz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git