Görüş Bildir

Kayapınar Yaz Spor kurs kayıtları başladı

Kayapınar Belediyesi Spor Kompleksi’nde yaz spor kursları başlıyor. Başvuruların devam ettiği ve 24 Haziran’da başlayacak Yaz Spor kurslarına 1000’e yakın sporcu bekleniyor.

Kayapınar Yaz Spor kurs kayıtları başladı

Kayapınar Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için düzenlediği "Yaz Spor Kursları" kayıtları başladı.

Kayapınar Belediyesinin yaz ve kış olmak üzere yıl boyu Kayapınarlılara ücretsiz olarak sunduğu ‘Kayapınar Belediyesi Yaz Spor Kursları’ kayıtları başladı. Özellikle 7-18 yaş arası çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan Yaz Spor Kursları kapsamında Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Tenis ve Atletizm branşlarında eğitim verilecek. Yaz Spor Kurslarına katılmak isteyen vatandaşların başvuruları ise Kayapınar Belediyesi Spor Kompleksinden alınıyor.

“SPOR HAYATIN TA KENDİSİDİR”

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, yaz ve kış sezonlarında hayata geçirdikleri spor kurslarının tamamının ücretsiz olduğunu kaydederek, spor yaparken kullanılan alet ve materyallerinde yine Kayapınar Belediyesi tarafından karşılandığını belirtti. Sporun hayatın ta kendisi olduğunu anlatan Başkan Kılıç, "Spor insana disiplin kazandırır, ekip ruhu oluşturur. Düştüğünüz zaman ayağa kalkmayı, kaybetmeyi, kazanmayı öğretir. Spor sağlık ve mutluluk demektir. İnsanımızın daha sağlıklı ve mutlu olması için imkanlarımızı sonuna kadar sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi