Kayapınar’lı gençler spora kazandırılıyor

Kayapınar'daki Spor Kompleksi’nde farklı branşlarda açılan spor etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

Haberler 04.04.2017 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kültürel ve sosyal alanlardaki hizmetlere arlk veren Kayapnar Belediyesi, gençlerin spora kazandrlmas amacyla kurulu bulunan Spor Kompleksinde bata futbol olmak üzere salon sporlar için bir dizi kurslar düzenliyor.

Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Atletizm kurslarnn devam ettii Komplekste, masa ve kort tenisi, teakvando ve satranç kurslar da hedeflenirken, Spor Kompleksinde, basketbol, voleybol, futbol, hentbol ve Atletizm alanlarnda 268, fitnes de ise 230 kii olmak üzere 498 genç ve yetitin kurs alyor. 1 Tesis sorumlusu, 9 antrenör olmak üzere 27 personelin görev yapt Komplekste, 1 adet kapal spor salonu, 1 adet teakwando, fitnes salonu, yürüyü parkuru, iki adet tenis kortu, açk basketbol ve voleybol sahas, 1ü büyük 3 adet Hal saha, 24 odal 70 yatakl misafirhane, 100 kiilik konferans salonu, 2 eitim odas, 2 yemekhane ve 1 cafeterya bulunuyor.

YARARLI GENçLER YETYOR

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, bir dönem örgüt propagandasnn yapld kültür evleri ve spor kompleksinde artk ahlakl ve toplumuna yararl gençleri yetitirildiini ifade ederek, Devasa Spor Kompleksimizde gençleri kötü alkanlklardan kurtarmak ve korumak adna çalmalarmz yürütüyoruz. Buradaki hedefimiz öncelikle Kayapnardaki çocuklarmz ve gençlerimizi spor faaliyetleri ile buluturmak, deiik branlarda eitim vermektir dedi.

Ana Sayfaya Git