Kaynakları doğrudan millete aktarıyoruz!

İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, devletin bütün kurumlarının millet için olduğunu belirterek, "Özellikle belediyelerde, devletin kaynaklarını doğrudan millete aktarıyoruz" dedi.

Haberler 23.12.2017 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi tarafndan örencilerin spora tevik edilmesi için hazrlanan Sporun pnar Kayapnar projesi kapsamnda 20 brantaki 6 bin 417 sporcu için futbol, basketbol, hentbol ve voleybol toplar ile bisiklet, eofman, forma ve spor ayakkab datld.

KAYAPINAR BELEDYES

l Valisi Güzelolunun yan sra Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ozan Balc, kamu kurumlarnn yetkilileriyle örencilerin katld törende 18 bin 313 spor malzemesi örencilere verildi. Halk oyunlar gösterisinin ardndan konuan Vali Güzelolu, projede emei geçenlere teekkür ederek, gençlere yönelik projeler de yaptklarn belirtti

AZMLE çALIIYORUZ

Diyarbakrda heyecanla ve azimle çaltklarn vurgulayan Güzelolu, unlar söyledi Bizim en temel görev ve amacz, sizleri gelecee, büyük Türkiyeyi hazrlamaya, birlik ve beraberliimizi tesis ederek, bu büyük ülkeyi daha güzel bir gelecee doru hazrlamanz, düünce ve eylem boyutunda hazrlamaktr. Milli eitimin temel deerleriyle bilimin tüm deerleriyle sizleri buluturmak en temelinde, bir birey olarak yarn bu büyük devlet ve milleti aydnlk gelecee tayacak inanc, iradeyi, bilinci sizlere kazandrmaktr. Devletin bütün kurumlar milleti için vardr.

DEVLETN KAYNAKLARI

Özellikle belediyelerde geçmite devletin kaynaklarn millete deil de ihanete aktaran odaklarn yerine bugün bu kaynaklar dorudan millete aktaryoruz. Sizlerin mutlu olmasna, yarnlara kar hazrl olmasna dönük projelerde kullanyoruz. Bugün 7 bin çocuumuzun spor ile bulumas, gelecekte 20 bin hedefine ulamas her bir gencimizin dünyasnda Türkiyenin spor hedefine ulamasnda çok büyük kazançlar salayacaktr. Biz hizmeti sadece maddi anlamdaki alt yaplara deil, özellikle topluma, bireye, gence ve örenciye odakl yapyoruz.

KAYAPINAR BAKANI BALCI

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ozan Balc ise projede emei geçen herkese teekkür ederek konumasna balad. Balc, Bu projeyi beden eitimi öretmenlerimiz, okul müdürlerimiz, belediye ve kaymakamlk çalanlar, il spor otoritelerinin ibirliiyle kapsayc bir anlayla yaptk. Amacmz Diyarbakr, Diyarbakrl hemehrilerimizi ama hepsinden önemlisi çok sevgili çocuklarmz yürekten seviyoruz. Onlarn sporla bulumalarn istiyoruz. Bu projedeki gaye buydu. kinci de biz eitimi sadece akademik bir faaliyet olarak görmüyoruz, birlik ve sanat boyutu olan bir faaliyet olarak görüyoruz.

DÜNYA çOCUKLARIYLA REKABET

stiyoruz ki Diyarbakrdaki çocuklarmz da dünya çocuklaryla rekabet edebilir hale gelsin. Bu yüzden bu projeyi yaptk. Bu proje kapsamnda yaklak 22 spor dalnda 7 bin çocuun bütün ihtiyaçlarn karladk, spor malzemelerini aldk. Beden eitimi öretmenlerimiz gönüllerini, ruhlarn verdiler. Hepsine bir kez daha teekkür etmek istiyorum. Bu projeyle hedefimiz Kayapnarda 20 bin çocuun aktif olarak sporla uramasn salamak dedi.

Ana Sayfaya Git