Kayserispor'un yeni teknik direktörü Sumudica için imza töreni

Kayserispor, teknik direktör Rumen Marius Sumudica ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sumidica imza töreninde, “Takımdaki oyuncularımın komando gibi savaşması isterim" dedi.

Haberler 11.06.2017 - 01:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp tesislerinde yaplan imza töreninde konuan Kayserispor Bakan Erol Bedir, Kayserisporumuzun yeni teknik direktörünü belirledik. Detaylar konutuk ve her eyi ayrntlar ile anlattk. Hocamzn önceki kulübü Astray Romanya liginde ampiyon yapmas ve Avrupa Liginde baarl sonuçlar almas futbol kariyeri açsndan herhangi bir üphemiz yoktu. Kiilik olarak ve Kayseriye uyum açsndan bize çok ey katacaktr. Kendisini en iyisini verebilecek bir hoca olarak görüyoruz. çok çalkan olduunu biliyoruz diye konutu.

Kayserisporun yeni teknik direktörü Marius Sumudica ise, Buraya geldiim için çok mutluyum. Türkiye benim için çok önemli bir lig. Bana baka tekliflerde vard ama ben Türkiyeye gelmeyi tercih ettim. çünkü hem daha güçlü bir lig hem de para olarak daha fazla verilen bir lig. Sadece benim için deil herkes için öyle. Mourinho gibi büyük hedefler söylemeyeceim ama buraya çalmaya geldim. çok çalacam, demek ve söz vermek çok kolay bir ey. Ben böyle bir insan deilim. Tüm kalbimi ortaya koyarak çalacam. Maç sonuçlar benim yerime konuacak. Her hoca gibi baarl sonuçlar alrsanz burada devam edersiniz ama sonuçlar kötü olursa bavulunuzu alr gidersiniz.

Kayseriye 2-3 aylk maam almak için gelmedim. Burada 2 yl kalmak için geldim. Sözlememi bitireceim. çok zor bir süreç. Türkiyedeki insanlarda Romanyadaki insanlar gibi beklemez, sabretmez. Ben söz veriyorum ki; bu seneki Kayserispor geçen seneden daha iyi sonuçlar alacak. Fakat bunu tek bama yapmam çok zor. Herkesin desteine ihtiyacm var. Taraftarlarn desteine ihtiyacm var ve artk futbol için deli olan bir koçlar var ifadelerini kulland.

Teknik direktör Sumudica öyle devam etti:

Benim için küçük ya da büyük takmla oynamak ayndr. Takmmn komando gibi hissetmesini isterim. Sahaya çkmalarn kazanmalarn isterim. Bu benim futboldaki felsefemdir. Ortada bir ekmek varsa onu ortaya koyarm ve bunu herkes yer. Tesisleri bakanla birlikte gezdik. çok güzel tesisler var. Tesisleri yapanlar tebrik ediyorum. Romanyada sadece bir takm böyle bir tesise sahip. Kafamda herhangi bir oyuncu yok. Bakann listesini alacam. Kulübün zaten bir düüncesi vardr. Belirlenen oyunculardan seçeceim. Ben buraya taktik vermeye ve sahada oyuncular eitmeye geldim. Onun için para alyorum. Buraya oyuncu transferi yapmak için gelmedim. Bu konu bakann görüünde olacak diye konutu.

Ana Sayfaya Git