Kent bileşenlerine tepki

12 yıldır Türkiye'nin en üst iki liginde temsil edilmeyen Diyarbakır'da bu tablo kentteki futbolseverleri derinden üzüyor.

Haberler 21.04.2022 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2.Ligde mücadele eden Diyarbekirsporun Bakan Turan lgin, bu tablonun deimesi için kentin ortak paydada paylamas gerektiini dile getirerek yeniden amatör lige düen Diyarbekirsporun baarszlna kar sessiz kalan spor bileenleri ve taraftar gruplarn sert sözlerle eletirdi.

Kapmz Hizmet Etmek steyen Herkese Açk

Diyarbekirsporun 1968 temal logosu, armas ve renkleriyle Diyarbakrn deeri olduunu belirten Yeil-Krmzl kulübün bakan Turan lgin, 8 yldr ekonomik krizie gündeme gelmeyen ve kendi yayla kavrulan bir idare ortaya koyduklarn söyledi.

Kulübün kapsnn herkese açk olduunu anlatan lgin, isteyen herkesin gelip hisse alabileceini ve yönetime girerek hizmet edebileceini kaydetti.

Diyarbakrn baars için güç birlii çarsnda bulunan Bakan lgin , Diyarbakrsporun BAL Liginde küme dümesinden sonra sessiz kalan taraftar gruplarna ve spor taban birliklerine sert tepki gösterdi.

Biz Olsaydk Neler Yapardnz, Hani Arma Aknz?

lgin, Neden hiç biri açklama yapmyor?

Feyzi lhanl, Turan lgin olsayd sosyal medyada, kahve köelerinde bizi topa tutarlard. 6 hafta malup olduk, bize söylenmeyen kalmad. Koca Diyarbakrspor Bal Liginden düüyor, kimsenin sesi çkmyor. Taraftar gruplar bize yaptnz neden yapmyorsunuz? Hani sizin arma aknz?

Ben Diyarbakrsporun formasn en zorlu dönemlerde hiç bir karlk beklemeden giymi biriyim. Bu hesab sorma ve eletirme hakkm var.

Bu spor bileenleri ve zihniyet deimedii sürece, bu ii bilenler gelmedii sürece hiç bir zaman ilerleme olmaz.

Bizim veremeyeceiniz bir hesabmz yok. Ortada bir baarszlk varsa ben dahil herkes hesabn vermelidir.

Lig bittikten sonra geni bir açklama yapacam. Canl yaynla halkmzn huzuruna çkacaz. Kim ne yapm spor adna, memleketimiz ne durumda hepsini anlatacam. dedi.

Ana Sayfaya Git