"Kimin şampiyon olacağını konuşmak için erken"

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: "Kimin kimi yeneceği belli olmayan bir lig yaşanıyor, çok değişik sonuçlar alınıyor"

Haberler 07.11.2017 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Trabzonspor Teknik Direktörü Rza çalmbay, Süper Ligde hangi takmn ampiyonlua ulaacan söylemek için erken olduunu belirtti.

çalmbay, Orta Dou Teknik Üniversitesi Gelitirme Vakf Özel Denizli Okullarnn düzenledii UEFAda Denizlispor Serüveni söyleisi için Denizliye geldi.

Teknik direktör çalmbay, gazetecilere yapt açklamada, Denizlisporda mükemmel günler geçirdiini ifade etti. Bir Anadolu takmnn belki de o zamanlar elde edebilecei en büyük baarya ulatklarn vurgulayan çalmbay, Hem ligde hem de Avrupa kupalarnda büyük baarlar elde ettik. Lorient, Sparta Prag ve Olympique Lyonu eledik. En son Portoya elendik. O da zaten Avrupa ampiyonu olmutu. Tekrar bir araya gelmemizin sebebi, Sayn Bakanmz Mustafa Baysal bizi bir araya toplad. Hem o günleri konutuk hem de güzel bir söylei gerçekletirdik. imdiki genç arkadalarmza Denizlinin büyük baarlarn anlattk. Tabii benim açmdan mükemmel oldu. Burada olmaktan dolay çok mutluyum. Denizlispor benim için çok önemli. eklinde konutu.

Bu sezon Süper Ligde hangi takmn ampiyon olacann sorulmas üzerine çalmbay, u deerlendirmeyi yapt:

u anda konumak erken bana göre. Kimin kimi yenecei belli olmayan bir lig yaanyor, çok deiik sonuçlar alnyor. Biz u anda sadece Trabzonspor olarak bakyoruz. Biz daha iyi olacaz Trabzonspor olarak. Biraz skntlarmz vard. Ama u anda daha iyiye gidiatmz var. Milli maç arasn da mükemmel ekilde deerlendireceimize inanyorum. Sadece biraz skntl olan sakatlarmz, cezallarmz var, onlar da inallah dönünce bambaka bir ekilde balayacaz. Zaten ligin ikinci yars her eyi yapacaz, çalacaz. Belki birkaç takviye... Onlar da yaptmz zaman Trabzonspor olarak çok iyi yere geleceiz. Gerçekten Trabzon çok iyi yerlere layk bir kentimiz ve müthi bir taraftara da sahip. Onlarn da destei ile inallah çok iyi günler olacak.

Trabzonsporda büyük hedefleri olduunu belirten Rza çalmbay, çok iyi eyler yapmak istiyorum. Bu seneyi mükemmel geçersek seneye zaten ampiyonluun en büyük favorilerinden birisi kesinlikle Trabzonspor olacak. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git