Koç, yeniden aday

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 5-6 Haziran'da yapılması planlanan, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 12-13 Haziran'da gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı.

Haberler 21.05.2021 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ali Koç, Ülker Stadnda düzenlenen ve sar-lacivertli kulübün yüksek divan kurulu bakan Vefa Küçük ile yönetim kurulun üyelerinin de katld basn toplantsnda açklamalarda bulundu.

2018de ilk kez bakanla seçildiini ve 3 senenin çabuk geçtiini belirten bakan Koç, 12-13 Haziranda inallah olaan genel kurulu yapacaz. Yapmak istediklerimizi baarabilmek için 2 dönem lazm demitik. lk dönemi iyi kullandmz söyleyemem. Bu camiann büyük baarlarla bulumas adna kendimi sorumlu hissettiim için ikinci kez aday olmaya karar verdiimi sizlerle paylamak istiyorum. ifadelerini kulland.

Koç, yeniden aday

Bu büyük kulübe bir nebze de olsa katkda bulunmak mutluluklarn en büyüü. diyen Ali Koç, unlar kaydetti:

Her zaman Fenerbahçenin menfaatlerini ön planda tutmaya ve geleceini ina etmeye çaltk. Baarl admlar attk. Önümüzdeki dönemde bu baarlar kesintisiz sürdüreceiz ve emeklerimizin karln görmeye balayacaz. Fenerbahçeye almaya deil vermeye geldim. Fenerbahçe için elimizden gelenin en iyisini yaptmz konusunda vicdanmz rahat. Benim burada sonsuza kadar kalma gibi bir gayem yok. lk dönemde yaptmz hatalarn çok daha bilincindeyiz. Fenerbahçe öyle dinamik bir yer ki deneyimler bazen yetersiz kalyor. Fenerbahçede bakanln ilk dönemleri hep zorlu geçmitir. Camiamz rahat olsun. Seçildiimiz takdirde hatalarmzdan ders çkardmz göreceksiniz. kinci dönem çok daha farkl olacak.

Ana Sayfaya Git