Köyün Gençleri İstedi, Kaymakam Yerine Getirdi

Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’ne bağlı Karabudak Köyü gençleri, ilçe kaymakamı Selami Kaya’dan saha ve spor malzemesi istedi. Kaymakam Kaya, köyde saha yapılması için talimat verdi,gençlere Diyarbakırspor’un renklerinden oluşan spor malzemeleri yardımında bulundu.

Haberler 06.02.2018 - 08:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaymakam, ziyaret ettii köyde kendisinden futbol sahas ve spor malzemesi yardm isteyen gençlerin talebini yerine getirerek yüzlerini güldürdü. Bu ilgi çekici olay Diyarbakrn çnar lçesinde yaand.

Köy Ziyaretinde Talepte Bulundular

Karabudak köyüne bal Gözenek mezrasn ziyaret eden Kaymakam Selami Kaya,gençlerle sohbet etti, sorunlarnn olup olmadn sordu. Gençler, Kaymakam Kayadan futbol sahas ve spor malzemesi istedi. Bunun üzerine lçe Gençlik Ve Spor Müdürlüüne talimat veren Kaya, mezraya uygun bir futbol sahas yaplmasn istedi. Mezraya en ksa zamanda saha kazandrlmas için çalma balatld.

Köyün Takmna Diyarbakrspor Formalar

Ziyaret srasnda köyde oluturulan 20 kiilik futbol takmnda oynayan gençlerle de bir araya gelen Kaymakam Kaya, mezrann gençlerine Diyarbakrsporun renklerinden oluan malzemeleri teslim ederek onlar ayrca mutlu etti. Karabudak Köyü Muhtar Reat Tatl,gençlerin talebini yerine getirerek köye futbol sahas yaplmas için çalma balatan ve gençlere spor malzemeleri yardmnda bulunan Kaymakam Kayaya teekkür etti. Kaymakam Kaya ise gençleri çok önemsediklerini ve taleplerini yerine getirmekten mutluluk duyduklarna dikkat çekerek bu dorultuda çalmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ana Sayfaya Git