Görüş Bildir

Köyün Gençleri İstedi, Kaymakam Yerine Getirdi

Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’ne bağlı Karabudak Köyü gençleri, ilçe kaymakamı Selami Kaya’dan saha ve spor malzemesi istedi. Kaymakam Kaya, köyde saha yapılması için talimat verdi,gençlere Diyarbakırspor’un renklerinden oluşan spor malzemeleri yardımında bulundu.

Köyün Gençleri İstedi, Kaymakam Yerine Getirdi

Kaymakam, ziyaret ettiği köyde kendisinden futbol sahası ve spor malzemesi yardımı isteyen gençlerin talebini yerine getirerek yüzlerini güldürdü. Bu ilgi çekici olay Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’nde yaşandı.

Köy Ziyaretinde Talepte Bulundular

Karabudak köyüne bağlı Gözenek mezrasını ziyaret eden Kaymakam Selami Kaya,gençlerle sohbet etti, sorunlarının olup olmadığını sordu. Gençler, Kaymakam Kaya’dan futbol sahası ve spor malzemesi istedi. Bunun üzerine İlçe Gençlik Ve Spor Müdürlüğü’ne talimat veren Kaya, mezraya uygun bir futbol sahası yapılmasını istedi. Mezraya en kısa zamanda saha kazandırılması için çalışma başlatıldı.

Köyün Takımına Diyarbakırspor Formaları

Ziyaret sırasında köyde oluşturulan 20 kişilik futbol takımında oynayan gençlerle de bir araya gelen  Kaymakam Kaya, mezranın gençlerine Diyarbakırspor’un renklerinden oluşan malzemeleri teslim ederek onları ayrıca mutlu etti. Karabudak Köyü Muhtarı Reşat Tatlı,gençlerin talebini yerine getirerek köye futbol sahası yapılması için çalışma başlatan ve gençlere spor malzemeleri yardımında bulunan Kaymakam Kaya’ya teşekkür etti. Kaymakam Kaya ise gençleri çok önemsediklerini ve taleplerini yerine getirmekten mutluluk duyduklarına dikkat çekerek bu doğrultuda çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi