Küçükler festivali

Diyarbakır'da, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Turkcell Küçükler Festivali Yarışmaları yapıldı.

Haberler 02.05.2017 - 08:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Atletizm Federasyonunun Turkcell ile birlikte 30 Nisan 2017 tarihinde Atletizm Festivali Diyarbakr etab, Seyrantepe Spor Tesislerinde yapld. Küçük kzlar ve erkekler kategorisinde gerçekletirilen yarlara 5 ilden 336 sporcu katld. 25 kz ve 32 erkek takmnn yer ald müsabakalarda sporcular, yüksek atlama, uzun atlama, frlatma topu, bin metre, 80 metre ve 5 x 80 metre yarmalarnda ter döktü.

ATLETZM YARIMASI

Zevkli ve çekimeli geçen yarlarn sonunda küçük erkekler kategorisinde Türkiye Atletizm Federasyonunun sezon içindeki en geni katlml altyap organizasyonlarndan olan Turkcell Küçükler Festivalinde dereceye giren takmlar 17 Haziran 2017 tarihinde Isparta ilinde yaplacak olan final müsabakalarna katlmaya hak kazandlar.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takmlara kupa ve madalyalar verildi.

Yarmalarn sorunsuz bir ekilde tamamlandn belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, TAFn sezon içindeki en geni katlml altyap organizasyonlarndan olan Turkcell Küçükler Festivalinde Diyarbakr etab müsabakalarmz sorunsuz bir ekilde tamamladk. Sporcularmz çok iyi yarlar çkard. Yarmalarda baarl olan takmlara 17 Haziran tarihinde Isparta ilinde yaplacak olan final müsabakalarnda baarlar diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git