Küçükler festivali

Diyarbakır'da, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Turkcell Küçükler Festivali Yarışmaları yapıldı.

Küçükler festivali

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Turkcell ile birlikte 30 Nisan 2017 tarihinde Atletizm Festivali Diyarbakır etabı, Seyrantepe Spor Tesisler’inde yapıldı. Küçük kızlar ve erkekler kategorisinde gerçekleştirilen yarışlara 5 ilden 336 sporcu katıldı. 25 kız ve 32 erkek takımının yer aldığı müsabakalarda sporcular, yüksek atlama, uzun atlama, fırlatma topu, bin metre, 80 metre ve 5 x 80 metre yarışmalarında ter döktü.

ATLETİZİM YARIŞMASI

Zevkli ve çekişmeli geçen yarışların sonunda küçük erkekler kategorisinde Türkiye Atletizm Federasyonu’nun sezon içindeki en geniş katılımlı altyapı organizasyonlarından olan Turkcell Küçükler Festivali’nde dereceye giren takımlar 17 Haziran 2017 tarihinde Isparta ilinde yapılacak olan final müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

  Yarışmaların sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir,” TAF’ın sezon içindeki en geniş katılımlı altyapı organizasyonlarından olan Turkcell Küçükler Festivali’nde Diyarbakır etabı müsabakalarımızı sorunsuz bir şekilde tamamladık. Sporcularımız çok iyi yarışlar çıkardı. Yarışmalarda başarılı olan takımlara 17 Haziran tarihinde Isparta ilinde yapılacak olan final müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz