Kurtalan'da proje açılışı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde "Kurtalan Yeteneklerini Keşfediyor" adlı sosyal destek projesinin tanıtımı yapıldı.

Haberler 31.03.2018 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kurtalan Kaymakaml himayesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürlüü, lçe Milli Eitim Müdürlüü, Kurtalan Spor Kulübü, Kurtalan Kültür Spor Kulübü ve Kurtalan Ekspresi Gençlik Spor Kulübü ibirlii ile yürütülen Kurtalan Yeteneklerini Kefediyor adl sosyal destek projesinin açl gerçekletirildi.

Spor salonunda gerçekletirilen açl töreninde proje kapsamnda açlan kurslarda eitim gören kursiyerlerin spor ve müzik dinletisi izleyiciler tarafndan beeniyle izlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Ethem Güran, Kalknma Bakanl tarafndan finanse edilen proje kapsamnda örgün eitimin dnda kalan, eitimine devam eden çocuk ve gençlerin kötü alkanlklardan uzaklatrlarak spor ve sosyal faaliyetler yürütüldüünü belirtti.

Proje kapsamnda bin 200 örenciye spor malzemesi datm yapldn kaydeden Güran, projenin temmuz ayna kadar devam edeceini bildirdi.

Törene, Kurtalan Kaymakam Musa Üçgül, Kurtalan Belediye Bakan Vekili Ahmet Minaz, lçe Jandarma Komutan Murat Karaçam, lçe Milli Eitim Müdürü Faysal Polat, daire müdürleri, öretmenler ve örenciler katld.

Ana Sayfaya Git