Levent Nazifoğlu'dan Ünal Aysal ve Fatih Altaylı'ya şok sözler!

Galatasaray Kulübü yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, açtı ağzını yumdu gözünü. Riekerink’ten, Fatih Altaylı ve Ünal Aysal’a kadar birçok konuya açıklık getiren Nazifoğlu, ilginç açıklamalar yaptı.

Haberler 24.01.2017 - 12:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray Kulübü Sportif A. yöneticisi Levent Nazifolu, gündeme ilikin Beyaz TVye konuurken, Fatih Altayl ve Ünal Aysal hakknda da çok çarpc ifadelere yer verdi.

te Levent Nazifolunun Altayl ve Ünal Aysal hakknda tüm söyledikleri;

BU KY ADAM YERNE KOYMAM

Bu kiiyi adam yerine koymam. çünkü adam deil. Fatih Altayl yllardr kim para verirse onu kucana oturan bir adam. Ali Sami Yende Fenerbahçelilerden dayak yiyen tek adam. Galatasaray gol yediinde sevinen bir adam. Fatih Altayl, Ryan Donk, Kasmpaadan Galatasaraya gelirken pazarl yapan kii. Fatih Altayl yalanc ve iftirac. Bu adam bölücü bayla gidip para karlnda röportaj yapt. Eski meski olay yok. Kasmpaa - Galatasaray maçnda Kasmpaa gol atnca Fatih Altayl sevindi. erefim üzerine yemin ediyorum, gördüm. Faruk Süren ve Ali Dürüst ile konutum, Fatih Altayly neden adam yerine koyuyorsun dediler, ertesi günü beraberlerdi. Bunu diyenler her hafta Fatih Altayl ile yemek yiyorlar. Sordum. Bana da hrsz dedi. dedi. Bravo o zaman sana dedim. Fatih Altayl mikrofun arkasna saklanan bir korkak. Altaylnn yüzüme kar konumasn da isterim ama onda bu adamlk yok

SORUNLAR DÜZELRSE ERTES GÜN GÖREV BIRAKACAIM

Göreve Dursun Özbeke çok güvendiim için geldim. Bakanm bana, buradaki ekonomik sorunlar sona erdi derse, ertesi günü görevimi brakacam. 500 milyon dolar olmasa kimse talip olmaz. Kimse bu kadar saldrmaz.

ÖNCE KAçIP GTT, MD DE GELMEK STYOR

UEFAya bir kat verilmi. Biz kar edeceiz denmi. O sene 200 milyon lira zarar etmiiz. Ünal Aysal da bunu biliyor. Ünal Aysal buradan kaçp gitmitir. Yaync kurulu, forma reklam, stattan genel gelirler krdrlmtr. 2023e kadar kulübün kasasna tek kuru girmeyecek. Ünal Aysaln hala burada konumas... Drogbay ben de isterim de bütün gelirler temlik edilmi. Galatasaraydaki geçmi harcamalar aratran dedektiflik firmas var, rapor çkacak. 500 milyon dolarlk (Riva) rant var.Aysal, Riva için yetki istedi, alamad ve gitti. imdi gelmek istiyor

Kaynak: Ajanslar

Ana Sayfaya Git