Görüş Bildir

Levent Nazifoğlu'dan Ünal Aysal ve Fatih Altaylı'ya şok sözler!

Galatasaray Kulübü yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, açtı ağzını yumdu gözünü. Riekerink’ten, Fatih Altaylı ve Ünal Aysal’a kadar birçok konuya açıklık getiren Nazifoğlu, ilginç açıklamalar yaptı.

Levent Nazifoğlu'dan Ünal Aysal ve Fatih Altaylı'ya şok sözler!

Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, gündeme ilişkin Beyaz TV'ye konuşurken, Fatih Altaylı ve Ünal Aysal hakkında da çok çarpıcı ifadelere yer verdi.

İşte Levent Nazifoğlu’nun Altaylı ve Ünal Aysal hakkında tüm söyledikleri;

"BU KİŞİYİ ADAM YERİNE KOYMAM"

"Bu kişiyi adam yerine koymam. Çünkü adam değil. Fatih Altaylı yıllardır kim para verirse onu kucağına oturan bir adam. Ali Sami Yen'de Fenerbahçelilerden dayak yiyen tek adam. Galatasaray gol yediğinde sevinen bir adam. Fatih Altaylı, Ryan Donk, Kasımpaşa'dan Galatasaray'a gelirken pazarlığı yapan kişi. Fatih Altaylı yalancı ve iftiracı. Bu adam bölücü başıyla gidip para karşılığında röportaj yaptı. Eski meski olay yok. Kasımpaşa - Galatasaray maçında Kasımpaşa gol atınca Fatih Altaylı sevindi. Şerefim üzerine yemin ediyorum, gördüm. Faruk Süren ve Ali Dürüst ile konuştum, Fatih Altaylı'yı neden adam yerine koyuyorsun dediler, ertesi günü beraberlerdi. Bunu diyenler her hafta Fatih Altaylı ile yemek yiyorlar. Sordum. Bana da hırsız dedi." dedi. Bravo o zaman sana dedim. Fatih Altaylı mikrofun arkasına saklanan bir korkak. Altaylı'nın yüzüme karşı konuşmasını da isterim ama onda bu adamlık yok"

"SORUNLAR DÜZELİRSE ERTESİ GÜN GÖREVİ BIRAKACAĞIM”

"Göreve Dursun Özbek'e çok güvendiğim için geldim. Başkanım bana, "buradaki ekonomik sorunlar sona erdi" derse, ertesi günü görevimi bırakacağım. 500 milyon dolar olmasa kimse talip olmaz. Kimse bu kadar saldırmaz."

"ÖNCE KAÇIP GİTTİ, ŞİMDİ DE GELMEK İSTİYOR"

UEFA'ya bir kağıt verilmiş. 'Biz kar edeceğiz' denmiş. O sene 200 milyon lira zarar etmişiz. Ünal Aysal da bunu biliyor. Ünal Aysal buradan kaçıp gitmiştir. Yayıncı kuruluş, forma reklamı, stattan genel gelirler kırdırılmıştır. 2023'e kadar kulübün kasasına tek kuruş girmeyecek. Ünal Aysal'ın hala burada konuşması... Drogba'yı ben de isterim de bütün gelirler temlik edilmiş. Galatasaray'daki geçmiş harcamaları araştıran dedektiflik firması var, rapor çıkacak. 500 milyon dolarlık (Riva) rant var.Aysal, Riva için yetki istedi, alamadı ve gitti. Şimdi gelmek istiyor"

Kaynak: Ajanslar

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi